#HomeDelivery: 4 deserturi care o să-ţi îndulcească vara

by | Jun 27, 2017 | Home Delivery, Recomandări

Eu sufăr de o chestie incurabilă, care ar putea fi descrisă în felul următor: mi se face poftă de ceva dulce şi până nu am acel ceva în faţa ochilor, să ştiu că-mi aparţine şi pot să-l devorez, pur şi simplu nu-mi pot continua viaţa. Problema e că vara, crizele de genul sunt mai dese. O fi de la căldură.

Aşa că m-am gândit să împart câteva idei şi pentru alţi suferinzi ca şi mine.

Eu întotdeauna mă pot baza pe Mousse-ul de mascarpone cu căpşuni şi crustă de bezele (12 lei) de la Livada. Are un gust fresh, răcoritor, iar crema este atââât de pufoasă. Ţi se topeşte în gură, în toate sensurile posibile. Iar mai apoi eşti lăsat fără cuvinte de senzaţia răcoritoare produsă de căpşuni, care doar te pregăteşte pentru a întâlni gustul crustei de bezele. E o călătorie lungă şi delicioasă cu prăjitura asta! O puteţi comanda aici!

Care to share? 🙂 #mousse #strawberry #merengue #desert #temptation #goodfood #funtimes #livadacluj #cluj

O postare distribuită de LIVADA (@livadacluj) pe

Cum Pokka Bistro e unul din preferatele mele în materie de #HomeDelivery, bineînţeles că am câteva deserturi favorite în meniul lor. Primul este ceea ce ei numesc Apple Sunday (15 lei), iar al doilea se cheamă Bonuelos (15 lei). Acesta din urmă este practic o porţie de papanaşi serviţi în stil mexican, cu sos rompope şi fructe de pădure, iar Apple Sunday este o tartă de mere crocantă, care este servită în coşuleţ de churros cu îngheţată de vanilie, frişcă, sirop de caramel şi nuci. Am şi comandat-o aici, că nu pot doar să mă uit la ea şi să trec peste.

Oricât de mult mi-ar plăcea să experimentez senzaţii, gusturi noi, sunt zile în care simt nevoie de ceva clasic, care să-mi amintească de prăjiturile mamei, de acasă. În zile ca acestea, comand de la Grande, pentru că au un cheesecake cu zmeură (13 lei) atât de fin, gustos şi surprinzător la gust, încât nu vă mai trebuie nimic toată ziua. Mai ales că s-ar putea să cădeţi pradă tentaţiei de a alege un tort întreg (119 lei). O fi de la topping-ul acela de zmeură, care e homemade, sau poate de la blatul de biscuiţi. Cert e un singur lucru: nu mai visaţi la ceva dulce, comandaţi-l aici!

Şi de la sine înţeles e faptul mereu mă pot baza pe cei de la Yep, it’s funlicious, dar mai ales pe clătitele lor. Au foarte multe variante din care puteţi alege, de asta tind mereu spre clătita lunii (15 lei), că doar nu a ajuns ea în top degeaba. Orez în lapte, zmeură, biscuiţi şi Nutella, cam aşa sună cea din luna iunie, zic să o încercaţi cât mai aveţi vreme, că ar fi ciudat să o vreţi în iulie… Apar altele, o să le vreţi pe acelea, rataţi şansa de a gusta din delicateţea aceasta. Comandaţi aici.

Tu cum îți potolești pofta de dulce în perioada aceasta? Recomandă-ne în secțiuntea de comentarii și alte locuri de unde putem comanda cele mai bune deserturi 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This