AIVI Open Days

Home $ Educatie $ AIVI Open Days

by | Jul 1, 2017 | Educatie

În primul weekend al lunii iulie, vă așteptăm cu drag la AIVI OPEN DAYS! Veți putea descoperi frumusețea unor culturi și civilizații din alte colțuri ale lumii, cu ajutorul voluntarilor din Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune.

Timp de două zile, pe 1-2 iulie 2017, sunteți invitați la activități inedite la Turnul Croitorilor, care vă vor familiariza cu o lume întreagă! 🙂

Ce vă pregătim? Pe scurt: ateliere de gătit tradiționale, recital de chitară, schimb de cărți, cosplay, fashion show cu haine indiene, demonstrații de ConvoClub (ateliere de învățat limbi străine) și numeroase alte activități interactive axate pe anumite țări și zone culturale.

Totodată, ne pregătim și de lansarea oficială a revistei AIVI, precum și a centrului AIVI Media Hub.

AIVI OPEN DAYS se va încheia duminică, 2 iulie, cu un concert BlueVelvet, o trupă ce s-a format în mod natural și spontan aici, în Cluj, în urma mai multor jam sessions. Blue Velvet ne cântă despre conflicte interioare, despre iubire, despre absurdul regulilor sociale.

AIVI OPEN DAYS este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune, o organizație non-profit care își propune să promoveze și să susțină incluziunea socială prin intermediul educației non-formale.

Activitățile se desfășoară cu ajutorul voluntarilor implicați în proiecte. Dintre aceștia, mulți sunt studenți străini, veniți la Cluj din întreaga lume. De altfel, una dintre inițiativele asociației, seria de evenimente ConvoClub, facilitează familiarizarea clujenilor cu numeroase limbi străine, adesea cu ajutorul unor vorbitori nativi.

Intrarea este liberă pentru public, iar pentru susținerea activităților desfășurate de voluntarii din cadrul asociației, donații se pot face la fața locului, în funcție de tipul de activitate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!