5 motive să te apuci de squash

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 motive să te apuci de squash

by | Jul 3, 2017 | Recomandări, Sport

Azi nu este o zi foarte călduroasă, dar cel mai probabil este una dintre puţinele mai reci pe care le vom simţi vara aceasta. Odată cu venirea caniculei, e tot mai greu să te motivezi să faci mişcare, să mergi la sală sau la fotbal cu băieţii. Din acest motiv, vin cu o propunere/provocare: haideţi să încercăm ceva nou. Cu siguranţă the thrill of a new experience will keep us going. At least for a while.

Eu m-am gândit la squash şi imediat vă explic şi de ce am ales sportul acesta. Apropo, îl puteţi încerca la Squash It, noi am fost. Vedeţi aici cum a fost experienţa.

#morning #squash #sportsday #healtylife #relax #friends #letsplay

O postare distribuită de Mihaela Vodnar (@mihaelavodnar) pe

Încep cu ceva care ştiu cu siguranţă că va capta atenţia multora. Prin squash arzi mai multe calorii pe oră decât jucând fotbal, tenis, basketball, alergând sau făcând yoga în parc. Sau în casă. Nu e relevant unde faci yoga, ci doar că squash-ul este un sport rapid, prin intermediul căruia aveţi parte de un workout de intensitate ridicată. Se ard în jur de 1,034 de calorii, aşa că este o modalitate excelentă de a pierde din greutate.

Totuşi, dacă nu acesta este scopul vostru, aflaţi că există şi o mulţime de beneficii pentru sănătatea voastră, pentru că squash-ul nu e doar un sport care ne ajută să transpirăm puţin şi să scăpăm de câteva calorii. Sistemul vostru cardiovascular va fi cel mai fericit în momentul în care veţi deveni fani ai squash-ului şi, mai mult, vă va fi îmbunătăţită flexibilitatea şi stabilitatea. Este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru a putea rămâne concentraţi mai mult timp, să luptaţi contra stresului care vă dăunează în atât de multe feluri, dar şi de a vă simţi mai bine cu voi înşivă. Nu toată lumea se poate lăuda că ştie să joace squash, de ce să nu fiţi voi trendsetter-ul din grupul vostru de prieteni? Veţi fi mai agili, veţi avea un echilibru şi o coordonare mai bună, şi cu siguranţă veţi vedea schimbări la fizicul vostru dacă îl practicaţi în mod regulat.

Puteţi merge singur, sau cu un prieten, acesta fiind atât un sport individual, cât şi de echipă. Aţi crede că e mai simplu să jucaţi singur, decât cu cineva, însă lucrurile stau exact invers. Atunci când sunteţi unica persoană de pe teren, trebuie să depuneţi dublu efort şi să fiţi în cea mai bună condiţie fizică şi mintală.

انتهت المباراة المرتقبة مع النسيب بالتعادل الايجابي ? @a_almosabehi #squash #challenge

O postare distribuită de Abdulrahman AlHazeem (@hazeem88) pe

Poate fi jucat pe tot parcursul anului, aşa că nu vă fie frică să vă îndrăgostiţi de acest sport, gândindu-vă că nu veţi mai găsi sensul vieţii în anumite perioade ale anului. La Squash It sunt disponibile trei săli, pe care le puteţi rezerva când doriţi, se deschide la ora 07.00 şi aveţi liber la alergat până la ora 23.00.

Este o oportunitate grozavă să vă lărgiţi grupul de prieteni. Nimic nu ne apropie mai mult de o altă persoană ca un interes comun, şi mai ales când este unul distractiv, şi care vă determină să lucraţi împreună. Chiar dacă mergeţi cu gândul de juca singur, nu se ştie niciodată cu cine vă împrieteniţi la recepţie sau mai ştiu eu pe unde. E un sport pentru oameni activi, energici, de acţiune, sigur vreţi mai multe persoane de acest gen în jurul vostru. Cine se aseamănă, se adună, right?

Aşa că nu mai staţi pe gânduri, let`s Squash It!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!