Business Smart School 2017 @ Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Business Smart School 2017 @ Cluj-Napoca

by | Jul 4, 2017 | Articole

BUSINESS SMART SCHOOL dă startul la „O afacere de nota 10” luni, 4 septembrie 2017.
Liceeni, studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a X-a ediţie a proiectului cu tradiţie BUSINESS SMART SCHOOL, în Cluj-Napoca.

Organizația Studenților Economiști Cluj-Napoca, din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, va organiza în perioada 3-9 septembrie 2017 ce-a de-a X-a ediție a celui mai mare proiect al organizației, Business Smart School.

Tema abordată în acest an va fi ”O afacere de nota 10”. Care este rolul acestei ediții pentru voi, viitori participanți? Este important să formăm persoanele potrivite pentru a fi antreprenori de succes. Este vorba despre a te adapta permanent schimbărilor ce intervin în mediul unei afaceri.

Ținând cont că anul acesta ne aflăm la ediția a X-a a proiectului ”Business Smart School”, obiectivul principal este acela de a vă oferi răspunsuri la întrebările voastre, privind pașii pe care trebuie să îi urmați către o afacere de nota 10!

Pe parcursul celor 5 zile aveți posibilitatea de a păși în ”interiorul” firmelor din Cluj, prin experiențele personale ale speakerilor invitați , iar cu această ocazie veți dobândi cunoștințe din toate domeniile, fiind ușor de pus în aplicare de cei care își doresc să își construiască un business de succes.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!