La Villa Hill Resort

Home $ Articole $ Recomandări $ La Villa Hill Resort

by | Jul 6, 2017 | Recomandări

Dacă încă mai sunteți în căutare de cazare pentru perioada următoare sau în general pentru momentele în care vreți să veniți într-o miniexcursie în Cluj, ne-am gândit să vă facem noi o propunere: La Villa Hill Resort.

Locație

La Villa este situată la aproximativ 3,8 km de Grădina Botanică din Cluj-Napoca, în Livada Polocsay, Da, nu este o zonă centrală, dar nici nu veți simți că ajungeți în alt oraș, fiind la exact 4 km distanță față de Teatru, la 11 km față de aeroport, în jur de 5 km față de Cluj Arena.

Just stop and watch … #sunrise ? • #GoodNight #Cluj • #GoodMorning #ClujNapoca • #TIFF2016 • #Priceless

A post shared by ioanavulpescu (@ioanavulpescu) on

Facilități

Să vedem ce găsim aici. Avem, în primul rând, opțiunea de a ne caza. Da, aveți acces gratuit la Internet în întregul hotel. Știu că asta vă era de fapt singura grijă, dar poate ați fi interesați să aflați și că vă este pusă la dispoziție parcare privată gratuită, pentru care nu este nevoie să faceți o rezervare în prealabil. În plus, există o listă lungă de bonusuri, care vă sunt oferite, de asemenea, fără a fi nevoiți să achitați niciun ban în plus: acces la piscină în aer liber (în sezon), grătar, ziare, seif, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, serviciu zilnic de menaj etc. Recepția este deschisă non-stop, iar aici veți găsi și schimb valutar, în caz de nevoie. De luat în calul faptul că se acceptă doar numerar, nu și carduri de credit. Există posibilitate de trasfer de/la aeroport. Nu a fost uitat barul, prânzul la pachet și snack-barul, dar pentru livrarea de alimente se percepe un cost suplimentar.

Pun la dispoziție și o serie de servicii din aria divertismentului, destinate în special pentru familii: babysitting/ servicii pentru copii, karaoke, club de noapte/ DJ, pentru care există taxe în plus. Pentru cei interesați, ar mai trebui să știți că există camere pentru nefumători, facilităție pentru persoane cu mobilitate redusă, facilități VIP în cameră, camere izolate fonic, încălzire, zonă pentru nefumători și altele.

#longtimenosee #poolparty #dnd ?

A post shared by @popabeatrice on

Cum arată

Locul este modern, camerele sunt decorate în culori îndrăznețe, iar exteriorul face cu ochiul la relaxare din toate unghiurile. În jurul piscinei sunt amplasate șezlonguri și baldachine, ghiciți ce așteaptă? Soarele. Și pe voi. Există zone întinse de gazon, unde copiii pot alerga și se pot juca în tihnă. Zona este liniștită și vă oferă un frumos peisaj asupra împrejurimilor.

My dream hotel room tonight ?#blessed #sosl #soslyear2 #romaniacts #romania #cluj

A post shared by tiphanicroushorn (@tiphanicroushorn) on

Cui se adresează

Se adresează mai multor categorii de oameni, pornind de la cei care sunt veniți în Cluj în interes de serviciu și călătoresc singuri, și până la familii care au venit cu toți cei 5 copii într-o vizită mai lungă sau mai scurtă. Sunt binevenite și grupurile de prieteni, dar și cupluri, tineri sau mai în vârstă. Practic, nimeni nu este discriminat.

Care sunt prețurile

Prețul pentru o zi petrecută la piscină este de 30 lei/zi, atât în timpul săptămânii cât și în weekend, și necesită programare cu minim o zi înainte. Nu uitați că aveți acoperit costul accesului dacă sunteți cazat aici. Și ar fi pretty #cool să fiți cazați aici, pentru că Booking spune că această proprietate este, de asemenea, cotată pentru cel mai bun raport calitate-preț în Cluj-Napoca. Eu am făcut un test cu prețurile, pentru perioada aceasta/ per noapte. O cameră pentru un adult, fără copii, are prețul de 145 lei. Tot o cameră, dar de data aceasta pentru 2 adulți, pornește de la 163 lei. 2 camere, pentru doi copii și doi adulți – 326 lei. V-ați făcut voi o idee.

Ce evenimente au loc aici

Conform unei recenzii de pe TripAdvisor, ”the place is great for events”. Au săli de conferințe și pentru petreceri, așa că tipul evenimentelor este destul de evident. Fie că alegeți business or pleasure, fiți siguri că veți avea parte de cele mai bune servicii și ajutor din partea celor de acolo. Chiar sâmbăta aceasta puteți testa tot ce am spus și să le faceți o vizită, organizează acest pool party.

| s-a terminat | #tiff #tiffmoments #hailatiff #tiffparty

A post shared by Adina Brănuţ (@adinaaa.b) on

Ce ziceți? E de luat în calcul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!