Ghidul #ClujLife pentru concertul Depeche Mode

by | Jul 20, 2017 | Articole

Nu există pauză de artişti pe timp de vară. Cel mai probabil nu aţi apucat să vă reveniţi complet după festivalul de la Bonţida şi nici nu cred că mai apucaţi să prindeţi un weekend lipsit de activitate până la sfârşitul verii. Pe mine una nu mă deranjează şi sunt sigură că nici pe voi.

În doar câteva zile ajung la Cluj cei de la Depeche Mode pentru prima dată în Cluj, iar noi ne-am gândit să îi întâmpinăm cum se cuvine, mai ales că se anunță 40.000 de participanți. Așa că ți-am pregătit ghidul complet de concert, să nu te trezești duminică că nu știi care încotro.

Când?

Nici mai devreme, nici mai târziu, chiar duminică, 23 iulie, începând cu ora 17.00 pentru posesorii de pachete Early Bird. Restul fanilor intră la ora 17.30. Nu se anulează, nu se amână concertul, stay chill, all good. La ora 19.30 show-ul va fi deschis de Maya Jane Coles, iar Depeche Mode vor urca pe scenă în jurul orei 20.45.

Unde?

Unde se țin toate concertele mari pe care nu trebuie să le ratați: Cluj Arena. Umblă vorba că scena va arăta super și vizualurile și mai și.

Cum ajung acolo?

Pentru cei sosiți în oraș special pentru concert, va sfătuim să lăsați mașinile la hotel / pensiune / apartament pentru că stadionul Cluj Arena se află lângă Parcul Central al orașului și s-ar putea să devină puțin aglomerat, mai ales fiind zi de plimbare și relaxare. Aici găsiți câteva aplicații de transport utile pentru deplasarea în oraș. Dacă nu aveți cont UBER, lăsați-mi mie un mesaj și vă dăruiesc o cursă gratis, hahahaa. Dacă sunteți cazați în centru, puteți foarte bine să porniți la pas, e chiar aproape. Din pacate, parcarea Salii Polivalente nu va mai fi disponibila in ziua concertului din motive tehnice.

Am nevoie de bilet?

Da, şi încă nu este prea târziu ca să-l achiziţionaţi. Aţi putea totuşi să vă grăbiţi, au mai rămas doar 700 de bilete. Au existat bilete pentru şase categorii, au mai rămas doar patru. Preţul porneşte de la 131 RON şi ajunge până la 487 RON, dar vă garantează că vă veţi vedea trupa preferată mai bine decât oricine. De reţinut că biletul vă oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Dacă aveţi loc în tribune, nu veţi avea acces la Gazon sau în Golden Circle. De asemenea, dacă ieşiţi din zona de concert, veţi putea reveni doar cu alt bilet de acces. Nu ieşiţi, asta e concluzia.

Biletele pot fi cumpărate de aici. Duminică, începând cu ora 10.00, le veţi putea procura şi de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, în limita disponibilităţii.

Cu ce nu am voie în zona de concert?

Nu e nicio noutate că există câteva restricţii la evenimentele de genul. Nu va fi permis accesul cu băuturi şi produse alimentare achiziţionate din afara perimetrului evenimentului, sticle, aici incluzându-le şi pe cele de parfum sau deodorantele, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, deci nimic băubil sau comestibil. Chiar dacă sunteţi fani înrăiţi, nu aveţi voie cu artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere. De asemenea, lăsaţi acasă scaunele, armele, obiectele contondente, lanţurile şi alte cele. Mare atenţie, accesul cu umbrele este interzis, scoateţi pelerinele pe care nu aţi avut ocazia să le folosiţi săptămâna trecută. Animalele de companie vor rămâne acasă, la fel şi rucsacurile, căştile de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4. Şi oricât de bine aţi vrea să vă iasă pozele, nu puteţi veni cu selfie stick-uri, aparate foto profesionale, GoPro-uri, sau aparate de înregistrare audio-video. Nu fiţi rebeli şi încercaţi să le strecuraţi înăuntru, nu au spaţii de depozitare ca să facă un colţ cu obiecte interzise confiscate.

Cu ce am voie în zona de concert?

Aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (decât dacă aveţi o reţetă, o scrisoare medicală sau orice document care să facă dovada necesităţii lor), insulină şi spray inhalator pentru astm. De asemenea, sunteţi sfătuiţi să vă aduceţi haine mai groase, căci s-ar putea face mai rece pe seară.

Ce altceva ar mai trebui să ştiu?

Vor fi folosite lumini stroboscop în timpul concertului şi pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. De asemenea, aveţi mare grijă dacă mergeţi cu copii mici, căci s-ar putea să le dăuneze sunetele prea puternice. Indiferent de vârstă, accesul în zona de concert se face doar pe bază de bilet. Băuturile răcoritoare, apa şi gustările vor putea fi cumpărate în baza unor jetoane, care vor putea fi procurate de la puncte special amenajate. În cazul în care veţi constata la sfârşitul concertului că aţi rămas cu câteva jetoane nefolosite, pentru că aţi supraestimat cât veţi fi de însetaţi, puteţi să le transformaţi la loc în bani de la casieriile din incită, până la ora 23.15.

Regulamentul complet îl puteţi citi aici.

Ne vedem, ca de obicei, în mulţime! Distracţie plăcută!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This