7 piscine exterioare unde te poţi relaxa vara aceasta

by | Jul 21, 2017 | Recomandări

Articolul a fost actualizat în iunie 2023.

Căldură mare, mon cher! Nici nu mai rămâne loc de poveşti, vă prezint rapid lista de locuri unde vă puteţi răcori vara aceasta în apropiere de Cluj. 3, 2, 1, la apă! Nu vă uitați crema de protecție!

Sun Tropez
Adresă: Sălicea, nr. 228 A
Program: Luni – Duminică, 09.00 – 21.00
Tarif: De luni până vineri, gratuit pentru copii mai mici de 2 ani, 40 lei pentru cei cu vârsta între 2 şi 14 ani şi 60 lei adulţii (tariful include șezlongul). În zilele de weekend, copii între 2 și 14 ani plătesc 50 lei, iar adulţii 100 lei (și în acest caz, tariful include șezlongul). După ora 16:00 au reduceri la prețul biletelor de intrare, astfel toate biletele vor fi 40 lei de luni până vineri și 50 lei sâmbătă – duminica. În zilele de sărbătoare se practică prețurile de weekend.

În preţul de acces al unui adult este inclusă și parcarea, de asemenea. Costul unui baldachin este de 250 RON / zi și el poate fi ocupat de două persoane. Locația dispune de restaurant cu terasa de servire a mesei si bar pentru servirea de bauturi alcoolice si non-alcoolice, plus șase piscine structurate astfel: 2 piscine pentru copii până în 5 ani, o piscină pentru copii între 5 și 12 ani, o piscină mixta pentru adolescenți și adulți și 2 piscine doar pentru adulți (18+), cu 2 tipuri de plajă (iarbă și dale) și tun de spumă. Rezervările pentru piscină se pot face direct aici, la această locație putând intra doar pe bază de rezevare. Este interzis să mergeţi cu mâncare sau băutură din exterior. Când se termină cheful de bălăceală, cei mici pot profita de locul de joacă pentru copii, iar cei mari de terenul de nisip pentru volei pe plajă.

 

Lac Micești – La Piscine
Adresă: Localitatea Micești, comuna Tureni, Lac Micești;
Program: Luni – Duminică: 10.00 – 20.00
Tarif: De luni până vineri, 40 lei – adult, 30 lei – copii. În weekend, 60 lei – adult, 40 lei – copii.

În Lacul Micești nu e permis înotul, dar tocmai de asta există piscinele de lângă. Piscina interioară & exterioară vă stau la dispoziție pentru o escapadă de la agitața oraşulul, iar tariful de acces include intrarea la ambele bazine de apă concomitent. Cu alte cuvinte, vremea nu mai e o variabilă atât de importantă dacă doar vreți să înotați puțin. Dacă vreți să vă bronzați, asta e deja altă poveste… Bineînțeles, nu uitați de rezervare la numărul de telefon 0769067474. Ei vă așteaptă cu piscina încălzită, băuturi reci, gheață și, partea bună e că, pe lângă accesul la piscină, în incinta Complexului Micești aveți posibilitatea de a încerca multe alte activități, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Plimbări cu bărcile pe lac, tiroliană, pescuit, zone de picnic, acestea sunt doar câteva exemple.

La Mesteceni
Adresă: Ciurila, satul Sălicea, 86, la doar 13 km distanţă de Cluj-Napoca
Program și tarif (în funcție de orele de acces alese): All day adult 100 lei, all day copii 50 lei, Enjoy (9-14) adult 50 lei, enjoy copil 25 lei, Relax (15-20) adult 60 lei, relax copil 30 lei.

Preţurile de mai sus includ acces la vestiare, şezlonguri şi teren de sport. Vă sunt puse la dispoziţie două piscine, una pentru „oameni mari” cu o adâncime de 1.5 metri, iar cealaltă pentru copii, care dispun şi de un loc de joacă special amenajat. Spațiile destinate celor mici sunt dotate cu jocuri și jucării menite să transforme șederea la noi într-una cât mai plăcută și interesantă. În ambele piscine apa este filtrată automat și încalzită cu pompe de caldură. Rezervările să fac online, deoarece cele telefonice sunt aproape imposibil de gestionat în zilele cu flux mare de oameni. Mai multe detalii te așteaptă aici.

 

Sun Garden Resort
Adresă: Pădurea Baciu, Poiana Cerbului, 1000
Program: Luni: 12.00 – 22.00, M-D: 10.00 – 22.00
Tarif: Adulţi – 100 lei, copii – 50 lei de luni până joi; adulți – 150 lei, copii – 60 lei în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Acces VIP 250 lei. Copii sub 5 ani au intrare gratuită, dar nu li se oferă prosop & șezlong. Copii între 5-12 ani primesc prosop, dar dacă se dorește și șezlong trebuie achitat prețul de adult.

Trebuie să reţineţi că accesul cu animale de companie nu este permis, oricât de mult le-ar plăcea şi lor să lenevească cu burtica la soare. Pentru rezervări îi puteţi contacta la numărul de telefon 0735 888 001 şi cel mai bine ar fi să vă anunţaţi sosirea în prealabil, pentru că accesul se face doar în limita locurilor disponibile şi ar fi păcat să bateţi drumul degeaba. În preţ este inclus şi șezlongul, dar și prosopul, deci nu trebuie să mergeţi cu foarte mult bagaj după voi. Nu vă uitaţi ochelarii de soare, loţiunea de plajă şi… costumul de baie. Şi dacă vă îndrăgostiţi de locaţie, staţi liniştiţi că aveţi o mulţime de alte activităţi pentru care îi puteţi vizita. Have fun!

 

Oxygen Pool & Lounge
Adresă: comuna Feleacu
Program: L-D 10:00 – 19:00
Tarif: Pentru a afla tarifele lor, trimite-le un mesaj aici sau contactează-i la numărul de telefon 0769 072 075.

Piscina Oxygen este încalzită cu ajutorul panourilor solare, menținând temperatura apei constant între 25-30 grade celsuis. Nici prea caldă, nici prea rece, apa din piscina Oxygen este escapada perfectă pentru zilele toride de vară. Prețurile includ prosop. Lângă șezlong te așteaptă și o măsuță de cafea și umbreluțe, puncte de încărcare a telefonului sau a tabletei, iar în apropriere te bucuri de zona de relaxare și de zona pentru servirea unor preparate savuroase. Iar atunci când vrei să te răcorești cu o băutură rece, ești așteptat la bar, unde în regim self service, opțiunile sunt delicioase și numeroase. Locația se află la liziera pădurii, un loc ideal pentru iubitorii de natură, cu o priveliște deosebită, și dispune și de zonă VIP cu bar propriu. Accesul se poate face pe drumul E60 Cluj-Napoca-Turda, cât și pe centura Apahida-Vâlcele.

Grand Hotel Italia

Adresă: str. Trifoiului nr. 2
Program: L-V: 10:00 – 20:00, S-D: 09:00 – 20:00
Tarife: În intervalul L-J, tarifele sunt: adulți – 100 lei, copii (3-12 ani) – 60 lei, copii (sub 3 ani) – gratuit. În intervalul L-V, după ora 16:00, tarifele sunt: adulți – 60 lei, copii (3-12 ani) – 40 lei, copii (sub 3 ani) – gratuit. De vineri până duminică și cu ocazia sărbătorilor legale, tarifele sunt: adulți – 150 lei, copii (3-12 ani) – 100 lei și copii (sub 3 ani) – gratuit.

Grand Hotel Italia pune la dispoziție o piscină exterioara încălzită, care poate trece cu ușurință ca fiind o oază de liniște într-un oraș aglomerat. Ei ne așteaptă aici cu un meniu special cu preparate light și cocktail-uri. Cu toate acestea, ar fi bine să știi că nu se fac rezervări la piscină; clienții hotelului au prioritate. Totodată, accesul la piscină nu este transmisibil, iar vânzarea biletelor se face strict în funcție de disponibilitatea dată de recepție.

TCI Social Club

Adresă: str. Borhanci, nr. 76 F
Program: L-V: 07:00 – 21:00, S-D: 08:00 – 20:00
Tarife: Tarifele diferă în funcție de orele în care vrei să accesezi piscina și le poți consulta aici.

TCI le oferă vizitatorilor plăcerea de a se relaxa la piscina exterioară cu apă încălzită prin panouri solare, dimensiunea piscinei fiind de 12m lungime și 6 m lățime. Piscina dispune de hridomasaj, umbrelă de apă, cascadă. Înainte să le faci o vizită, ar fi bine să știi că:

– În tarif nu este inclus antrenorul de înot,
– Accesul copiilor până la vărsta de 16 ani se face doar cu însoțitor,
– Și că pentru a accesa piscina exterioară, este necesar să-ți faci o rezervare în prealabil, aici.

Voi la care dintre acestea vă relaxaţi vara aceasta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This