8 evenimente de neratat în luna august în #Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 8 evenimente de neratat în luna august în #Cluj

by | Aug 2, 2017 | Recomandări

August. A 8-a lună din an. 8 evenimente de neratat. Totul se leagă. Mai mult nu avem ce povesti despre acest august, doar despre surprizele lui. Pe care le dezvălui eu imediat, do not worry for a second.

Dacă aveți noroc să mai prindeți un bilețel la Untold Festival, atunci ne vedem acolo. Dacă nu, mergem doar noi, iar voi poate veți fi mai pregătiți la anul. Festivalul deschide ultima lună de vară cu mare veselie, dans până la epuizare și mii de oameni care vor trece pragul Clujului, așa că e de neratat. Numele de pe afiș arată incredibil, orașul e ca o bulă care abia stă să explodeze de bucurie, porțile de acces se vor deschide imediat, iar noi toți vom dispărea timp de 4 zile în a world full of fantasy. Atenție totuși, vă rog să reveniți că mai are luna evenimente și trebuie să fim și acolo. Găsiți aici ghidul de festival.

5! #untold #untoldiscoming #cluj #romania #musicfestival

A post shared by UntoldFestival (@untoldfestival) on

Someș Sunt Riveran ajunge la cea de-a doua ediție. Dacă anul trecut am văzut o cursă caritabilă de rățuște pe Someș, o ”regată” de bărcuțe realizată din hârtie și diverse instalații amplasate pe Someș, anul acesta ne este oferită o cu totul altă perspectivă asupra râului care străbate orașul, ducându-i poveștile mai departe. Între 11 și 13 august, ne întoarcem așadar cu fața la râu și suntem riverani. Evenimentul, aici.

În 2011 începea pentru prima dată Seri de vară clujene, însă nu e de mirare că un eveniment ce animă orașul și promovează artiștii talentați ai Clujului a ajuns deja la cea de-a șaptea ediție. Pentru anul acesta ne-au fost pregătite 4 evenimente, care vor avea loc în ultimele 3 weekend-uri din august, 11 august – 1 septembrie. Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul de pe strada Dâmboviței, Plaja Grigorescu și Piața Muzeului vor fi gazdele reprezentațiilor de anul acesta, voi fiind așteptați într-o atmosferă boemă specifică anilor trecuți. Programul complet aici.

Charlie împlinește 3 ani, motiv de mare tam-tam la el acasă. Charlie`s 3rd Anniversary Party are loc în data de 12 august, începând cu ora 7PM, până la plecarea ultimului invitat. Pregătirile sunt în toi, mai ales că vom asculta muzică live de pian pe terasă, vom fi întâmpinați de echipa de vis a barmanilor Charlie, mâncarea și băutura vor face, de asemenea, furori. Iar invitații sunt rugați să se îmbrace la fel de eleganți ca un copil de 3 ani, cu pantaloni scurți, fustițe colorate, bretele și șepcuțe. Biletul, în valoare de 69 RON, se cumpără de la locația evenimentului și reprezintă un voucher de consumație. Locurile sunt limitate, așa că rezervați-vă unul aici.

#Sprinkle joy into your #weekend #cocktailbar #drink

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

Între 14 și 20 august au loc Zilele Culturale Maghiare, ediția a 8-a. Pe scurt, vom avea concerte, expoziții, dans, proiecții de film, activități pentru cei mici, evenimente gastronomice, degustări de vin, spectacole de teatru, competiții sportive, jocuri medievale, petreceri, cam tot ce înseamnă o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Piața Unirii, strada Mihail Kogălniceanu, Parcul Central și strada Potaissa sunt doar câteva din locațiile care își așteaptă deja vizitatorii. Programul va fi disponibil curând, așa că stați cu ochii ațintiți aici.

E destul de greu să te motivezi vara că trebuie să rămâi în formă și să ieși la alergat, mai ales când căldura se joacă cu răbdarea noastră. Cred că de asta ni se oferă șansa de a participa la The Color Run Night, pentru a nu avea nicio scuză că nu avem cu cine alerga, că nu e interesant, că nu e îndeajuns de răcoare. Noaptea e numai bine pentru o cursă în culori cu câteva sute de prieteni. Pachetul standard, la 99 lei, cuprinde un tricou, lanternă fruntală UV, tatuaj fluorescent și număr de concurs, iar dacă își convingi încă 3 amici să se înscrie și formați un grup de 4 persoane, fiecare beneficiați de o reducere de 10 lei.

Let's light up the city! Stay tuned! ?

A post shared by The Color Run Romania (@thecolorrunro) on

FISC Rooftop Edition, primul rooftop maraton de 3 ore de stand-up comedy vine cu o nouă avalanșă de răsete, de data aceasta provocate de Maria Popovici, câștigătoarea celei de-a doua ediții iUmor, Mincu și Andrei Ciobanu, care bineînțeles vine tot fără Ramona. De nelipsit vor fi și cei 3 comedianți Teo, Vio și Costel. În data de 24 august, de la ora 19.00, pe rooftop parking-ul Primăriei Cluj. Prețul unui bilet pornește de la 77 lei și ajunge la 88 lei, dacă doriți locuri în față.

August se încheie cu cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră – FIBA EuroBasket 2017, principala competiție de baschet din Europa. Mult așteptatul eveniment va reuni cele mai importante nume ale basket-ului masculin la Sala Polivalenă din Cluj, în perioada 31 august – 8 septembrie. Echipa României se întoarce în joc după o absență de 30 de ani, motiv în plus să fim cu ochii în patru, căci se anunță un spectacol remarabil. Aici găsiți toate tipurile de bilete disponibile, iar aici programul meciurilor.

Ce alte evenimente v-au atras atenția luna aceasta? Pe noi ne mai găsiți în munții Apuseni, la Smida Jazz Festival, începând cu 25 august.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!