Brand Experience de festival: Activările sponsorilor care ne-au plăcut cel mai mult în timpul festivalului Untold

Home $ Articole $ Brand Experience de festival: Activările sponsorilor care ne-au plăcut cel mai mult în timpul festivalului Untold

by | Aug 7, 2017 | Articole

E gata și sper că ați ieșit bine cu toții din ediția de anul acesta a festivalului Untold, mai ales că ieri ați avut parte de o experiență completă, cu temperaturi caniculare ziua și ploaie torențială noaptea. După cum s-a văzut, asta nu v-a oprit pe mulți dintre voi, iar distracția a continuat până în zi. Acum, fiecare s-a distrat cum a putut, ce-i drept… Eu una am fost mai tot timpul pe la activările sponsorilor. Aparent, mi-a trecut vremea și cheful să sar în sus 4 zile and that is ok for me.

De departe cea mai tare activare pe care am văzut-o până acum la un festival a fost cea de la Winston, intitulată scurt și la obiect “5 minute de libertate”. Atenția mi-a fost atrasă de spațiul lor încă de când am pus piciorul în festival, și nici nu avea cum să fie altfel când vedeai un omuleț zburând liniștit și fără griji într-un ring gonflabil. Îmbrăcai un costum special și erai gata de zbor. Ghidat de un instructor, bineînțeles, pentru că nimeni nu e as la prima vizită în aer. Aerodiumul a fost despre libertate, despre regăsire și fericire și le-a oferit oamenilor 5 minute în care au putut să se desprindă de pământ și să-și ia zborul. La propriu și la figurat.

#untold #5minutedelibertate #winston

A post shared by Betty Székely (@szekelybetty) on

Cred că o altă oprire pe care era musai să o faceți a fost la punctul celor de la Samsung, în colaborare cu Telekom, unde vă puteați bucura în voie de o serie de activități bazate pe tehnologie de ultimă generație. Surfing și sărit cu parașuta prin intermediul căștii virtuale Gear VR, Escape Room, workshop de fotografie, cu siguranță au avut parte de puțină acțiune în zona lor. Ei și-au dort să amplifice magia din perimetrul festivalului și ce modalitate mai bună dacă nu transportarea participanților într-o “no worries zone”, cu valuri reci care se sparg sub placa lor de surf sau vânt nebun ce-ți bate în față în timp ce tu zbori?

Pe o scară de la 1 la Flash Tattoos, voi cât de disperați ați fost să aveți un tatuaj de la ei? A apărut un hype incredibil în jurul acestor tatuaje și nu-i nimeni de condamnat. Arată al naibii de bine, fie că vă tatuați o mână întreagă sau doar o steluță pe umăr. Partea bună e că puteți merge să-l arătați părinților, spunându-le că ați fost atât de iresponsabili încât nu v-ați gândit la un viitor în aviație și v-ați colorat corpul, iar partea excelentă e că veți fi primiți în casă imediat de dispare. Și toată lumea e fericită, mai ales voi, care ați arătat super bine la festival cu un Flash Tattoo.

U can build your own arm! ? #flashtattoosromania #blackink #cluj #untoldstory #lion

A post shared by FlashTattoos Romania (@flashtattoos.ro) on

Nici Ursus nu a vrut să se lase mai prejos și nu s-a mulțumit să aibă doar o scenă care să-i poarte numele. Chiar dacă era vorba de scena principală, unde s-au luptat oamenii cu ce au avut mai de preț să intre. Au avut punct de reciclare, unde festivalierii își puteau arăta abilitățile de mari dansatori în timp de salvau planeta de doze de băutură aruncate la întâmplare. Au avut un urs roșu care nu știu exact ce păzea. Au avut tricouri gratis la 3 beri (care mai erau și personalizate) cumpărate de la barurile lor. Însă chestia cea mai faină a fost photobooth-ul de la bârlogul Ursus, unde tu și gașca ta erați transformați în adevărate superstaruri și vă trezeați peste noapte pe coperta unui album.

You can't sit w/ us #squad#bearsandroses#ursus

O postare distribuită de Andreea Trasnea⚡️ (@andrreeatrasnet) pe

Și pentru că v-am văzut pe mulți dintre voi în lumina farurilor motocicletelor de la Ducati, plini de spumă din cap până în picioare, cu zâmbete largi pe față și luându-vă la întrecere cu sunetele produse de motoare, cred că putem considera activarea lor demnă de lăudat, deși nu suntem noi mari fani #spumaparty. Mai mult, am tras cu urechea și am înțeles că la anul se gândesc să pregătească o zonă mai mare pentru joaca cu spuma, să fie siguri că nu rămâne nimeni fără bulbuci în păr.

Toti nebunii :))))

A post shared by bloguluotrava (@bloguluotrava) on

Care au fost activările voastre preferate și ce branduri așteptați să revedeți la anul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!