7 idei care să te inspire săptămâna aceasta

by | Aug 21, 2017 | Recomandări

Cred că s-au dus zilele de caniculă insuportabilă (cel puțin câteva zile), dar asta nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de ce a mai rămas din vara aceasta. Ba din contra. Mai ales că avem câteva idei și pentru această săptămână, care ne aduce atât de aproape de sfârșitul lunii august. Și a vacanței. Și alte sfârșituri care ne întristează, dar să nu disperăm și să începem săptămâna într-o notă pozitivă.

Luni: Începe săptămâna cu ceva nou
De ce? Pentru că în sfărșit am ajuns să tragem linie pe lista noastră cu localuri noi, ceea ce înseamnă că de curând am mai făcut câteva vizite și avem niște recomandări destul de tari. Vă propunem să începeți ziua cu o cafea de la Habitat Coffee Room, savurați o înghețată de la Bianco Milano în pauza de lucru și serviți cina într-ul loc pe care încă nu au apucat mulți să-l descopere, Manger Restaurant. Citiți în articolul acesta cum a fost experiența noastră și veți vedea că nu aveți de ce să stați pe gânduri.

Coffee,it brings order to the morning??? #matthewalgie #habitatcoffeeroom

A post shared by Habitat Coffee Room (@habitat_coffee_room) on

Marți: Be the girl with the red umbrella
Cum cei de la Acuarela Cocktails au simțit de ceva vreme că vin ploile spre sfârșitul lunii august (sau poate doar au fost mai atenți la prognoza meteo), v-au pregătit o seară de marți cu două dintre cele mai relaxante ingrediente care există: pictură și cocktail-uri. Poate ar trebui să menționez că umbrela roșie nu e un accesoriu obligatoriu, ea doar va constitui subiectul planșei voastre, așa că nu vă stresați pentru culoare. Puteți foarte bine să vă acoperiți și cu o umbrelă galbenă sau colorată până la Livada, unde are loc evenimentul.

on a date

O postare distribuită de Virginia (@virg1nia) pe

Miercuri: Joacă squash
Pentru că avem 5 motive care să-ți dea un imbold, deja pregătite în articolul de aici, și un turneu care se apropie cu pași repezi. Pierdeți din greutate, este benefic pentru sănătatea voastră, îl puteți juca singur sau cu prietenii, poate chiar vă faceți unii noi, și nu ține cont de vremea de afară. Eu i-aș spune… dream sport, că pe toate le are. Plus că dacă vă îndrăgostiți pe loc de el, ceea ce există mari șanse să se întâmple, puteți lua un loc în sala turneului ce urmează, iar la următorul săriți pe teren.

Squash it!?

A post shared by Mihai Serban (@mihai_serb) on

Joi: Încheie seara cu o porție bună de râs… pe acoperiș
V-am anunțat că e de neratat. FISC Rooftop Edition, un maraton de stand-up comedy de 3 ore care cu siguranță se va ridica la măsura așteptărilor noastre, revine în oraș. Maria Popovici, Mincu, Andrei Ciobanu și Teo, Vio și Costel sunt gazdele serii, care ne vor întâmpina pe rooftop-ul parkingului Primăriei Cluj începând cu ora 19.00. Credem că vremea va ține cu nevoia noastră de râsete și voie bună și nu va fi nevoie să mutăm hlizeala indoor, dar dacă o fi nevoie, ne vedem la Casa de Cultură a Studenților. Be there or be square!

Vineri: Fugi în munți!
Mai exact, mergi la Smida Jazz Festival, în munții Apuseni. Multă vreme am asociat vara doar cu vacanța, însă de la o vreme am descoperit despre ce înseamnă cu adevărat acest anotimp. Un cer de stele ce păzește zâmbete largi, vântul cald care leagă oamenii în îmbrățișări, lumina lunii ce se strecoară printre șoaptele abia auzite, răsăritul nostalgic, asfințitul optimist. Și toate dansând pe muzică jazz. Și unde le poți vedea pe toate acestea mai bine, dacă nu la Smida? Ca să vă bucurați la maximum de cele 3 zile petrecute acolo, nu uitați de ce vă spuneam în articolul acesta.

Sâmbătă: Aleargă la The Color Run Night
Dacă totuși nu ați mers la Smida, din varii motive (nici nu-mi pot închipui care ar fi acestea, dar să presupunem că ele există), să nu credeți că puteți lenevi pur și simplu în oraș și să lăsați weekend-ul să treacă pe lângă voi ca și cum nu ar fi existat. Dacă nu ați vrut relaxare în vârf de munte, asta vă este pedeapsa: distracție și culoare alături de prieteni, chiar în centrul Clujului. Nu-i atât de rău pe cât meritați.

Duminică: Vizitează un castel din apropierea Clujului
Mai ales că ai de unde alege. Și plus că duminica a fost special creată pentru ca tu să-ți înghesui 3 prieteni pe bancheta din spate, câteva lucruri în ghiozdan, să-ți golești memoria telefonului, să pleci la drum și să-ți faci amintiri noi. Dar pentru toată viața.

Voi vă închipuiați săptămâna altfel?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This