Cu cățelul prin Cluj

Home $ Descoperă Clujul $ Cu cățelul prin Cluj

Scriem despre vrute și nevrute, sute de articole venite în întâmpinarea a diverse nevoi pe care le avem, dar poate e timpul să fim mai puțin individualiști și să ne gândim și la cei de lângă noi. La cei mici, pufoși, zgomotoși, care ne umplu fiecare zi a vieții cu energia lor și dau din codiță de fiecare dată când ne văd. Tot mai mulți oameni au un mic (sau mai mare) necuvântător care le ocupă destul de mult timp, pentru că sunt și ei ca și noi: vor plimbări, relaxare, vor și prin localuri dragii de ei. Azi vedem pe unde-i putem duce în Cluj.

În primul rând, cea mai arzătoare nevoie este aceea a spațiilor în care putem plimba cățelușii în voie și chiar dacă numărul locurilor de acest gen nu este unul mic în Cluj, întotdeauna mai e nevoie de încă vreo câteva. Mai ales că numărul celor care decid să integreze în familia lor un cățel devine tot mai mare. Cam fiecare cartier dispune de un spațiu special amenajat: în Gheorgheni avem Parcul Detunata, în centru este unul pe strada Anina, în Mărăști aveți strada Anin și Streiului – Mureșului, în Zorilor pe strada Gheorghe Dima, și să nu uităm de Parcul Iuliu Prodan. Cum am zis, mai așteptăm să apară și altele.

Câte unul mic pentru fiecare. @chrisblue5

A post shared by Dogs of Cluj-Napoca (@dogsofclujnapoca) on

Desigur, mai important decât o plimbare este să ai timp de aceasta. Știm cu toții cât de greu este să ne găsim chiar și câteva momente pentru a face lucrurile care ne fac plăcere, chiar și cele care intră în îndatoriile noastre zilnice. Câteodată pur și simplu nu ai când, iar cei mici rămân închiși în casă ore întregi, singuri și, cu siguranță, fără a da cu spor din codiță. Din acest motiv, Raluca și Ioana au deschis Hotelul Ham Ham, unde puteți beneficia de cazare, toaletaj, dresaj, gradiniță pentru căței sau fun park. De ce voi să fiți stresați la locul de muncă pentru că e singur cățelul sau să rugați a cinșpea mia oară vecina de la etajul 2 să aibă grijă 3 zile de el, pentru că plecați în vacanță? Goodbyw, worries!

A post shared by Ham Ham (@hotel.hamham) on

Și nu în ultimul rând, să nu care cumva să scăpați din vedere doza zilnică de socializare de care au nevoie cățeii voștri, mai ales că sunt destule localuri pet-friendly din care să alegeți. Ați crede că doar noi avem nevoie de o oră pe teresa răcoroasă a unui local, dar cu ei cum rămâne? Le General, Che Guevara Social Pub, Shto College Bar, Atelier Cafe, poate vă sună cunoscute dintr-un articol pe care l-am scris mai demult pentru voi? Nu uitați de Bistro Viena, Sisters, Jaxx și multe altele pe care le găsiți aici. Și de cățeluș bineînțeles.

Inima mea! ?

A post shared by ANDRADA PREDULESCU (@andradaprd) on

Pentru iubitorii de animale care doresc să ajute sau să adopte, puteți urmări aceste grupuri pe Facebook: aici și aici.

Voi ce sfat ați avea pentru ceilalți deținători de patrupede? Cum se pot distra în Cluj? Comment below.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!