7 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 lucruri pe care să le faci săptămâna aceasta în Cluj

by | Oct 16, 2017 | Articole

Chiar dacă suntem deja la jumătatea lunii octombrie, se pare că avem parte de o toamnă destul de blândă, căci temperaturile din termometre nu dau niciun semn că ar dori să scadă dramatic. Noi propunem să profităm cât mai mult de cheful adus de soare și să… ieșim din casă, bineînțeles. Hai să vedem ce facem săptămâna aceasta în Cluj.

Cum vineri am fost în primele rânduri la concertul de deschidere a Festivalului “Toamna Muzicală Clujeană” și nu ne mai putem scoate din minte notele perfecte și întreaga experiență, cred că ar fi deplasat să nu vă îndemn și pe voi să mergeți, mai ales că programul de săptămâna aceasta este plin. Și cum azi e luni și cu siguranță veți avea nevoie la sfârșitul zilei să uitați de trauma revenirii din weekend, puteți participa la Recitalul cameral din sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, începând cu ora 19.00. Emmanuel Tjeknavorian, la vioară, și Cătălina Butcaru, la pian, vor interpreta sonate celebre, aparținând lui Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms și Ludwig van Beethoven. Prețul biletelor este de 30 de lei, respectiv 15 lei pentru studenți și elevi și pot fi achiziționatw online aici. Evenimentele continuă pe parcursul întregii săptămâni, le puteți vedea pe toate aici. Nu uitați de concursul nostru cu invitații pentru Concertul Simfonic cu dirijor Erina Yashima.

Marți puteți să uitați de toate task-urile pe care ați promis că le veți termina acasă și să fugiți la concertul lui Sting, căci e prima venire a artistului în România și nu e cu putință să nu participați la așa ceva. Cântărețul poposește pe meleaguri românești cu ocazia turneului ”57th & 9th”, care promovează albumul rock cu același nume, al doisprezece-lea din colecția sa și care a fost lansat după mai bine de 10 ani. Artistul va fi însoțit de un live band, iar toată distracția începe dupa ora 18.00, mai bine mergeți îmbrăcați la birou ca și cum ar trebui să ajungeți și la un concert după program. Momentan, mai sunt disponibile o mână de bilete, însă locurile au o vizibilitate redusă raportat la scenă. Dar hey!, e un concert, nu o piesă de teatru. Veți auzi totul indiferent de locul în sală.

Miercuri, mare grijă să nu ratați începutul primului festival de design din Cluj, ZAIN – Design Expressions. Cea de-a treia ediție va avea loc între 18 și 22 octombrie, însă știm cu toți că nimic nu se compară cu forfota primei zile. Așa că sunteți așteptați la fosta Casă Municipală de Cultură, în Piața Unirii nr 24, începând cu ora 19:00, unde veți putea admira design de produs, vestimentar, grafic, diferite instalații artistice. Nimic nu se compară cu o explozie de creativitate în mijlocul săptămânii, nu?

Și nu degeaba am pomenit noi la începutul articolului de vremea bună, soare, chef de ieșit din casă și alte cele. Totul făcea parte dintr-un plan bine pus la punct / malefic, cu scopul de-a vă convinge să mai ieșiți și voi la o tură de sport, că și așa urmează o iarnă în care veți hiberna și abia vă veți trezi din amorțeală la primăvară, cu 10 kg în plus. Și ca să nu aveți chiar nicio scuză, v-am pregătit și o listă cu diverse locuri din oraș unde puteți practica sporturi gratis, puteți să le luați la rând joia aceasta, căci se anunță un weekend plin și aveți nevoie de energie. Sau poate vă găsiți inspirație aici.

#evening #bike #ride #bazasportivagheorgheni

A post shared by Raul Ganta (@raulganta) on

Și cum ziceam, sfântul weekend. Vineri aveți două opțiuni, depinde înspre ce direcție v-ați orientat gusturile muzicale. Puteți merge la concerul live al celor de la The Motans, organizat în cadru TiMAF, care va avea loc în Euphoria, biletele având prețul de 50 lei în seara evenimentului sau 40 lei pre-sale. Sau în club Midi, unde Cezar, Dubtil și K!d Chriss anunță că vor mixa până uităm cum ne cheamă, de unde venim și încotro ne ducem. Partea bună e că noi avem concursuri cu invitații pentru ambele evenimente, puteți să vă încercați norocul și să vedeți unde vă duce, în caz că nu vă puteți hotărî între cele două petreceri. Eu una știu unde voi fi.

Sâmbătă nu veți avea o dorință arzătoare să vă părăsiți apartamentul după ce ați aflat că puteți ajunge în mai multe cluburi într-o noapte, așa că veți opta pentru ceva chill, o adunare restrânsă cu prietenii acasă. Motivul perfect pentru a încerca Boozy Delivery, adică să comandați băutură care să vă vină la ușă în 30 de minute. Da, e real, am vorbit noi cu cei care au venit cu ideea și se ocupă de toată nebunia asta și ne-au povestit tot. E chiar ceea ce aveți nevoie, dacă stați să vă gândiți că abia ați avut energia să vă ridicați din pat, apoi să mai mergeți până la supermarket să faceți provizii.

When your Friday demons are already haunting you

O postare distribuită de Boozy Delivery (@boozyro) pe

Duminca e ziua perfectă pentru o cură de detoxifiere prin râs, și cine știe să facă asta mai bine, dacă nu Daniel Sloss, faimosul comediant? A umplut săli din întreaga lume, a participat la emisiuni precum “Conan” (SUA), “Drunk History” (Comedy Central) sau “Sunday Night at the Palladium” (Marea Britanie), iar acum revine la Cluj în data de 22 octombrie, la Cinema Florin Piersic, la invitația celor de la Comedy Weekend. Prețurile biletelor variază în funcție de locul ales, fiind 45 sau 60 lei.

#comedyweekend

O postare distribuită de Elisabeth (@lullulove21) pe

Eu știu unde merg săptămâna aceasta. Voi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!