Unde să mănânci noaptea în Cluj, după ce ieși din club

by | Oct 20, 2017 | Ieși la masă, Recomandări

Nu-i treabă ușoară să ieși în club. Însă cine o face, știe că nu asta e adevărata provocare, ci foamea de după. Serios, nimic nu se compară cu momentul acela când pe la 3-4 dimineața, imediat după ce te-ai oprit dintr-o zbânțuiala de vreo minim 2 ore, te oprești și începi să simți cum te roade stomacul și în loc de steluțe în aer, tu vezi burgeri, felii de pizza, paste, șaorma, chiar și niște pâinici cu zacustă, că doar na…

Hai să vedem câteva locuri din Cluj unde ne putem găsi salvarea. Adică mâncarea.

La capitolul acesta, toți cei care locuiesc în Campus Hașdeu sau în apropiere sunt cu siguranță niște norocoși. Dacă nu știți de ce, e clar că nu aveți nicio legătură cu zona respectivă. Acolo se află Casa Vikingilor, care funcționează non-stop și care, credeți-mă, e ca luminița de la capătul tunelului după o noapte de dans, alcool și… ce să mai, dezmăț. Nu e ca și cum ciorbele alea fierbinți de la 5 dimineața ar avea vreo putere magică, sau ar face să dispară toate shot-urile pe care le-ai înghițit ca pe apă, dar sunt așa o alinare pentru suflet. Pare ciudat să auzi că sunt oameni care mănâncă ciorbă după ce au înghițit litri de alcool, însă nu îi poți înțelege până când nu încerci. În meniul de la Vikingi găsești cam tot ce ai putea vrea, de la aperitive, la salate, paste, diverse tipuri de carne și tot așa, e locul perfect pentru un after-party.

Adresă: Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 70

#poftămare ???

A post shared by Loi Kraus Anamaria (@anamaria.kraus) on

Nici dacă sunteți prin Centru și ieșiți din Caro, de exemplu, nu sunteți deloc ghinioniști, pentru că vă așteaptă Wok`n Roll chiar după colț, care funcționează până la 5, în zorii dimineții. Eu am testat mâncarea de la ei, deci vă pot asigura că pe timp de noapte e și mai bun. Se focusează pe stilul asiatic, iar partea și mai faină e că prepară totul în fața ta, într-un wok în flăcări, în care se adaugă pe rând diverse ingrediente până se obține minunea. Veți face, din reflex, un pas înapoi, însă imediat ce veți gusta mâncarea preparată, veți vedea că singurul pericol e să nu deveniți dependenți de localul lor. Eu merg la ei mereu pentru paste, I will admit I am a big fan, și nu am fost niciodată dezamăgită.

Adresă: Piața Unirii, nr. 19, lângă Janis.

Mancarea din Cluj……?

O postare distribuită de ♛ ozana ♛ (@ozzy_gm) pe

Se mai întâmplă să îți vezi de dansul tău liniștit și, dintr-odată, de nicăieri și pe neașteptate să te lovească o poftă de burger de nici nu mai auzi de muzică cântă și tot ce-ți ajunge la urechi e chemarea ”burger-așului”. Ce faci? Dacă nu e trecut de ora 3am ești salvat, pentru că poți merge la Burger House, unde veți găsi un preparat doar din ingrediente proaspete. Nu au congelatoare în care să păstreze ingredientele pe timp îndelungat și nici aditivi sau conservanți pe care să îi adăuge în burgerul tău, carnea de vită nu este procesată și au un sos unic, ce conține până la 10 ingrediente. S-ar putea să fie cam greu pentru voi să pronunțați nume precum Smoke’N’Fire, TreeHouse, Mushroom Melt în acele momente, dar descifrează cumva cei de acolo ce vă doriți.

Adresă: Strada Matei Corvin, nr. 2

Enjoy every taste of it! #burgerhousecluj #bestfoodintown #bestburheritown #clujfood #clujrestaurants

A post shared by BURGER HOUSE (@burgerhouseromania) on

Și dacă credeți că un burger nu e suficient pentru a vă satisface foamea de lup, puteți să intrați și La Piadina, care e extrem de aproape. Aici puteți să alegeți dintre piadinele din meniul lor sau puteți să comandați o piadina personalizată, adică făcută cu ce ingrediente vă taie pe voi capul, nu cu poza voastră pe ea, sper că se înțelege. Mezeluri, brânzeturi, legume, voi știți cel mai bine cum să combinați, că doar ați ieșit din club, nu? Îi găsiți în mai multe locuri din Cluj, însă doar în Piața Muzeului funcționează până la ora 3 dimineața, și asta doar în zilele de vineri și sâmbătă. În restul timpului sunt acolo doar până la 1, dar există și opțiunea de mâncat pre-club, știți voi, ca să preveniți o foame inevitabilă.

Adresă: Strada Vasile Goldiș, nr. 1

Ziua buna se cunoaste… de la amiaza 🙂

A post shared by @La Piadina (@lapiadinacluj) on

M-am tot gândit cum să prezint ”problema” cât mai delicat, dar mi-am dat seama că mă chinui degeaba. Oricum toată lumea va empatiza cu mine, indiferent de clubul din care a ieșit, indiferent de ce muzică le place. La sfârșitul serii, cei mai mulți dintre noi suspinăm doar după o shaworma și nimic mai mult. Rosa, Mama Manu, Doner Maxx sunt doar câteva exemple care îmi vin în minte gândindu-mă cine mi-a fost mie alături la nevoie. Cu siguranță mai sunt și altele, însă acestea s-ar părea că au ajuns în topul preferințelor studenților, care au și adoptat în vocabularul lor de zi cu zi expresia ”shaworma cu de toate”. Bineînșeles că mai găsiți în astfel de locuri și alte mâncăruri tip fast-food (cam tot ce se poate, mai exact). Sunt împânzite peste tot prin oraș, nu trebuie să le căutați prea mult, că vă apar ele în cale și sunt deschise non-stop. Notăm totuși adresele cele mai ”populare” mai jos.
Adresă: Strada David Francisc, nr. 21 (Rosa), Strada Piezișă, nr. 23 (Mama Manu), Strada Gheorghe Șincai, nr. 7 (Doner Maxx)

A post shared by Valentin Moise (@valentinm0) on

În ultimă instanță, vă puteți baza întotdeauna pe McDonald’s, căci nimic nu e mai amuzant decât statul la McDrive cu gașca și momentul în care cineva începe să se comporte ca o mașină. Cheers to teenage years!
Adresă: Strada Primăverii, nr. 74 / Piața Mihai Viteazu, nr. 1

Așa stă Filet-O-Fish la poză. ? Mulțumim,@cashmeer04! #filetofish #mcdonalds #imlovinit #fries

A post shared by McDonald's Romania (@mcdonalds_ro) on

Ah, și în incinta centrului comercial Sora găsiți magazinul Home Garden, la subsol, care este deschis non-stop. Veți găsi aici, practic, de toate, de la produsele alimentare proaspete la produse nealimentare de care aveți nevoie, nu doar marca Home Garden. Au introdus o gamă de sortimente bogată, produse locale, dar și internaționale, printre care dulciuri din import și multe sortimente de băuturi alcoolice. Eu zic că e de luat în calcul, mai ales că nu știi niciodată când ieși din club doar cu 5 lei în portofel și tot ce îți poți permite e pâine cu pate.

Ce ziceți? Mai știți și alte locuri unde vă potoliți foamea după party-uri în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This