5 cluburi cărora trebuie să le treci pragul în primul an de facultate

Home $ Articole $ 5 cluburi cărora trebuie să le treci pragul în primul an de facultate

by | Oct 23, 2017 | Articole, Student

Sunt multe de făcut în primul an de facultate, dar cu ieșitul în cluburi nu-i de glumă. Trebuie acordată o atenție deosebită, mai ales că sunt destul de multe alegeri. Chiar dacă o să le descoperiți pe toate în timp, e bine să stiți încă de la început care sunt cele potrivite pentru ieșit cu colegii la o studențească. Și câți bani să vă luați cu voi, nu uitați să citiți asta aici.

Dacă sunteți boboci, sunt mare șanse să nu prea aveți tragere de inimă spre un club al cărui nume vă dă fiori pe șira spinării și vă amintește de orele de matematică, fizică sau alte momente de tortură. Cred totuși că Phi 18 a apărut tocmai pentru a vă ajuta să lăsați acele vremuri în urmă, să vedeți că există și o parte amuzantă a vieții, și tot ce-i mai frumos și mai distractiv o să vi se întâmple în studenție. Și cum de când e lumea și pământul fetele au fost puse pe ”rele”, clubul le-a dedicat o zi în care să-și poată face de cap, așa că în fiecare marți le găsiți cam pe toate acolo, dar mare grijă cu ele că primesc shot-uri gratis între 00 și 01, așa că intrați pe răspunderea voastră.

 

Just because it’s Saturday! ??

A post shared by Club PHI 18 (@club_phi18) on

Au trecut deja câteva săptămâni de când a început anul universitar și probabil ați auzit de foarte multe cluburi, poate chiar le-ați trecut pragul. Dacă până acum nu v-a ajuns la urechi numele de ”Euphoria” sau ”College Party”, vedeți că vă învârtiți într-un grup de plictisitori și nu-i cea mai înțeleaptă decizie să rămâneți acolo. Chiar dacă nu sunteți un party animal, la un moment dat va trebui să ieșiți din casă, to dance your worries away. În Euphoria nu trebuie să ratați College Party-ul, măcar unul pe semestru să bifați, că altfel e ca și cum ați pica la o materie. Și plus că e ocazia perfectă să te întâlnești cu o mulțime de oameni, pe care îți dorești să-i vezi sau poate… nu chiar. Anyway, e fun.

 

Cel mai frumos loc de pe pământ e cu mâinile-n aer???#euphoria #musichall

A post shared by EuphoriaMusicHall (@euphoriamusichall) on

Asta e o întrebare îndeosebi pentru fete, poate pentru că am experimentat pe propria piele situația, însă nu exclud faptul că și domnilor li s-ar putea întâmpla. Așadar, dragelor, de câte ori vi s-a întâmplat să vină cineva la voi, cu simpla dorință de a interacționa, când pe voi vă aștepta prietenul acasă și erați doar la o ieșire cu fetele? Nu v-ar fi plăcut în momentele acelea să aveți o plăcuță deasupra capului pe care să scrie ”Not available”, ”Out of stock” sau ceva de genul? Well, în After Eight au ceva numit ”Petrecerea brățărilor”, iar la începutul serii îți alegi o culoare și lumea va ști dacă ești single, taken, cu prietenul de față sau…e discutabilă treaba. Choose wisely.

 

#aftereight #clujnapoca #party #kolozsvár

A post shared by Kertész Péter (@peterk.bcs) on

Nu știu alții la ce se gândesc, însă eu asociez Caro cu cea mai mare beție din viața mea, implicit, cea mai mare durere de cap. Am prieteni care nici măcar nu-i zic pe nume, ci se referă la clubul acesta ca fiind ”acasă”. Alții probabil împărtășesc și părerea mea, dar și pe a lor, și nu ai niciun regret. Fiecare cu ale lui. Ideea e că petrecerile din Caro sunt chiar un must în perioada studenției, unde mai pui că ai în jur și vreo câteva locuri de unde poți să alimentezi foamea post-club. În fiecare zi de joi au Beer and Tequila Party și vă puteți imagina și voi cine sunt personajele principale în povestea asta.

 

Ultimul, dar nu cel din urmă, pentru că vorbim totuși de o opțiune pentru ziua de vineri și știm cu toții ce odihniți și gata de party suntem atunci, e Revolution Club. De obicei vinerea înseamnă Blackout Party (bun nume) la ei, iar din când în când mai puteți prinde câte un Virgin Session cu Cristi Stanciu și Marc Rayen. Cel mai bine e să stați cu ochii pe ei, căci sunt mereu plini de surprize și e o plăcere să petreci în Revolution. Sunt mulți care pot confirma, poți lua la rând organizațiile studențești să vezi când pregătesc un nou party acolo.

 

Let’s make this one hell of an experience ❤️ #vamosdale #TRIXnonameyet #celmaitareOC #FacemTrix

A post shared by Lorena Pascu (@lorinyx) on

Sunt mai multe cluburi în Cluj cărora o să le treceți pragul în studenție, pentru fiecare ieșire având un motiv și un buget diferit. Încercați-le pe toate, apoi vă decideți voi care vă place mai mult. Apropo, voi ce ați apucat să… testați până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!