Concertele lunii februarie

Home $ Articole $ Concertele lunii februarie

by | Jan 29, 2008 | Articole

din Irish & Music Pub.

Luna ianuarie se incheie in pub-ul mai sus mentionat cu un concert Grimus despre care s-a relatat aici. Aici am precizat inceputul lunii februarie cu un session de D’n’B, hip hop si turntablism. Ei bine, luna februarie are un program destul de incarcat in Irish & Music Pub.

Joi, 7 februarie, vor concerta cei de la Black Beers (site-ul lor oficial este cam neactualizat). Pentru cei ce nu stiu despre Black Beers pot afla ca muzica “preparata” de ei este una irlandeza. Evenimentul incepe la ora 21 iar biletul de intrare valoreaza 10 RON.

A doua zi, vineri, 8 februarie, Music Pub-ul va gazdui un eveniment mult asteptat. Veritagasa alaturi de DJ Silent Disciple din Baia Mare si Marwan din Cluj. Cunoscatorii stiu la ce sa se astepte 😉

De ziua indragostitilor, se cam ingroasa gluma, si incepand cu ora 21:30, va concerta … Vita de vie ! Mai conteaza ca pretul biletului este de 15 RON ? Eu nu cred !

Joi, 28 februarie, concert Kumm. Pretul unui bilet este de 10 RON iar concertul incepe la ora 21:00.

Poate s-a omis un mic detaliu. Anul acesta luna februarie are 29 de zile, asa ca evenimentele din Music Pub tin chiar pana in ultima zi. Luna februarie se incheie cu Sound Invasion II, o seara drum’n’bass cu Jade (Budapesta). Warm up-ul va fi facut de Alien Pimp din Bucuresti.

Se va reveni pe parcursul lunii februarie cu detalii mai semnificative despre fiecare eveniment in parte.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!