Ce facem azi 30 ianuarie ?

Home $ Sport $ Ce facem azi 30 ianuarie ?

by | Jan 30, 2008 | Sport

Cum sunteti obisnuiti programul se axeaza mai mult pe seara.

Incepem cu sport si anume un meci demonstrativ de baschet-fotbal intre “U” Mobitelco si Universitatea Cluj, meci ce va fi sustinu la Sala Sporturilor “Horia Demian” incepand cu ora 19:00.

La teatru am putea face doua alegeri, tinand cont ca ambele spectacole se tin la ora 19:00. La Opera Romana spectacolul “Trubadurul” interpretat in limba italiana. Invitata speciala va fi mezzosoprana Maria Georgescu de la Opera Maghiara din Cluj. In cazul in care doriti un spectacol mai vesel, la Teatrul National va fi un “one-woman show” cu Elena Ivanca. Spectacolul se numeste “Declaratie” (de Tudor Musatescu).

Mai tarziu, de la orele 21:00, incepe programul in cluburi. In Club Seven avem parte de un Karaoke Party. In Autograf se vor sustine cursuri de Salsa. Tot de karaoke avem parte si in Janis Pub, doar ca aici Aminda si Formatia Hazard vor acompania curajosii talentati.
Mai tarziu, de la ora 22:00 incepe programul si in La Gazette cu o seara Funk, broken beat, NU Jazz. Pentru fete program special in Euphoria la Lady’s Night.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!