Mall

Saptamana Femeii la Iulius Mall

Incepand cu 1 martie si terminand cu 8 martie va fi o saptamana dedicata special femeilor in cadrul Iulius Mall-ului.

Cum mall-ul si in general shopingul se adreseaza in proportie mai mare femeilor s-au organizat, timp de o saptamana, multe surprize pentru toate persoanele de sex feminin. Asadar toti ce vor face cumparaturi de minim 50 RON in cadrul Iulius Mall-ului se pot prezenta la centrul de informatii pentru a putea talon cu care pot castiga premii, premii ce pot consta in cine romantice, sedinte de machiaj, produse cosmetice, torturi de ciocolata si multe altele.

In seara zilei de 5 martie s-a pregatit o alta surpriza. Catalin Botezatu isi va prezenta noua sa colectie alaturi de noi tineri talentati ce vor avea sansa sa se afirme cu noile lor colectii.

Ziua de 8 martie va fi una mai speciala, debutand cu sesiuni gratuite de machiaj si coafura oferite de specialisti in domeniu. Pe parcursul programului din mall toate doamnele si domnisoarele ce vor trece pe acolo vor primi flori de la cavaleri. La sfarsitul zilei, timp de 2 ore, Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor oferi un concert special pentru doamne.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 25
Mon 25

Săptămâna EducaTIFF @ Cinema Victoria

25 March, 10:00 am - 3:00 pm
Mon 25
Mon 25

Freelance Hangouts #11 on Time Management

25 March, 7:00 pm - 9:00 pm
Mon 25

Tequila & Beer Party

25 March, 8:00 pm - 26 March, 5:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.