AudioJack @ Club Midi

Home $ Articole $ AudioJack @ Club Midi

by | Mar 24, 2008 | Articole

Weekendul incepe cu nume mari la pupitrul clubului Midi. Vineri, 28 martie, ii avem pe DJ Pagal impreuna cu Raul Roquez, iar apoi, sambata Nights.ro si Love Events ii prezinta pe AudioJack, in deschidere Kid Chriss.


AudioJack provin din Marea Britanie si se pot mandri deja ca producatori si dj, numarandu-se printre cei mai pe val artisti din ultimul timp din intreaga lume. Ca si producatori, cei 2 au semnat in 2006 cu label-ul lui Ralph Lawson, 20:20 Vision Recordings, pentru albumul de debut, ei deja remixand piese pentru label-uri ca Renaissance, CR2, Leftroom Limited, Audio Therapy sau Lot 49. Creatiile lor s-au bucurat de feedback excelent din partea DJ-ilor, nume grele ale scenei mondiale introducandu-i in playlist, printre ei gasindu-se Sasha, Carl Cox, Deep Dish, Paul Woolford, Lee Burridge, James Zabiela, Nic Fanciulli, Timo Maas, Erol Alkan, Black Strobe, Luciano, Steve Lawler, Craig Richards, Meat Katie, Funk D?Void, King Unique sau Adam Freeland.

Piesa de debut, Robot, vanduta in peste 10.000 de exemplare numai pe suport vinil, a fost nominalizata in 2006 la Dj Mag Best of British Awards la categoria Best British Single in 2006. Imediat, Paul Woolford i-a rugat sa remixeze piesa Erotic Discourse, remix care a atras pareri foarte bune atat de la artisti, cat si de la fanii muzicii electronice din intreaga lume.

Primul EP semnat Audiojack a aparut la 20:20 Vision si continea piesele White Noise, Coastline and Quicksand, fiind considerat unul dintre cele mai vandute EP-uri ale label ?ului in 2006. Totodata, piesele si remixurile lor au figurat pe Beatport.com de mai multe ori in Top 10. Magazinele online de muzica clasifica diferit productiile si remixurile lor, incadrandu-i pe Audiojack ca producatori de mai multe stiluri muzicale : house, progressive house, minimal, techno, breaks, electro si tribal.

Ca Dji, Audiojack se pot mandri deja cu prezente regulate la cluburi din Marea Britanie, dintre care enumeram Back to Basics, Urban Gorilla, Sankeys, T-Bar sau Pressure, dar si cu invitatii din intreaga lume : Australia, China, Franta, Italia, Japonia, Lituania, Portugalia, Romania, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Ucraina si bineinteles SUA. Cei 2 au sosit in premiera in Romania in vara anului 2007, fiind invitati sa mixeze in La Mania din Mamaia.

DISCOGRAFIE:

Releases:

Robot (12″) Leftroom 2006
White Noise (12″) 20:20 Vision 2006
Audiojack EP (12″, Single) U.F.O. 2007
Enter The Drum (12″, TP, Single) 20:20 Vision 2007
Enter The Drum / Panic Attack (12″) 20:20 Vision 2007

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!