Cluburi

Michel de Hey @ Transilvanian Summit 2008

Michel de Hey (Hey! Records, Sensation Amsterdam) este cap de afis pentru prima zi a Transilvanian Summit 2008 – One Spring Edition ce va avea loc in acest an in Club Midi.

Cariera lui Michel de Hey a erupt odata cu primul sau release ‘Break’ care a ajuns in US Billboard top ten! De atunci si-a dezvoltat sound-ul de funky techno ajungand la ceea ce prezinta in ziua de azi. Cu seara sa ‘Future’ – de referinta in viata de noapte a Rotterdam-ului si-a creat un renume in Olanda si-n Europa inca din 1996.
Michel a invitat in cadrul noptilor “Future” foarte multi artisti internationali creand un public foarte bun cunoscator al muzicii house si techno. Michel este unul dintre cei responsabili pentru dezvoltarea muzicii de dans electronice in Rotterdam si Olanda.
Datorita programului sau foarte incarcat ca dj si ca producator, Michel a fost nevoit sa puna capat noptilor “Future” in anul 2003. Pana inprezent Michel de Hey a castigat de mai multe ori titlul de cel mai bun dj olandez la Best Dj Awards. De asemenea fiind un dj international cunoscut, a avut ocazia sa mixeze in aproape orice club si festival important din lume.
O prestatie de exceptie a avuto si in memorabila editie 2003 a celui mai bun eveniment indoor, Sensation Black Amsterdam.
Vineri, 4 aprilie, Michel de Hey poate fi ascultat live in club Midi in cadrul Transilvanian Summit 2008 – One Spring Edition.

 

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 17

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Sun 17

Wine Tasting & Sommelier @ Beluga

17 February, 5:00 pm - 18 February, 1:00 am
Sun 17

Living the Quiz @ Living Pub

17 February, 9:00 pm - 11:00 pm
Mon 18

Luni cu degust @ Narcoffee

18 February, 10:00 am - 11:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.