Steve Lawler a mixat in Midi

by | Apr 12, 2008 | Articole

Start presarat cu confetti, lasere, visualuri cu proiectii live, ore intregi de muzica si multa multa lume i-au colorat seara DJ-ului britanic. Steve Lawler a adunat in Midi poate si 1.000 de persoane, cu mult peste limita clubului (capacitate de circa 850 persoane).

Un show de zile mari pentru clubberii clujeni si nu numai. Unii dintre cei prezenti dansau si pe scari, deoarece nu mai incapeau pe ring. Canapelele nu erau ocupate mai de nimeni, toti erau in picioare si dansau. Daca la Satoshi, Audiofly si chiar si la deschidere se poate spune ca sala a fost suprapopulata, seara de vineri a plusat cu mult numarul persoanelor prezente.

Elementele speciale abia “aparute” in club au fost cateva aparate laser, proiectii “americane” (poate unul dintre cei mai buni VJ de pe planeta), iar in backroom era proiectat party-ul din mainroom. Live. Astfel, 2 cameramani erau cocotati pe boxele de langa pupitru si filmau nonstop petrecerea. Ce “vedeau” camerele lor puteau urmari cei stransi in backroom la o portie de relaxare.

Cat despre muzica, nimeni nu s-a asteptat la asa ceva. Lawler si-a inceput setul undeva in jurul orei 1, iar la 6 dimineata era inca la pupitru. Pe langa mixerul Pioneer pe care DJ-ul a tinut in mod special sa il aiba, in stanga si in dreapta sa, la cativa centimetri de urechi, erau atintite monitoarele (boxe), astfel incat abia avea loc sa se miste.

foto: Sebi Oltean

Poate cel mai tare party de pana acum, spun unii. Saptamana viitoare il avem pe Loco Dice.

Evenimente viitoare

Thu 22

Transylvania Mountain Festival 2020 / All Mountain

20 October, 10:00 am - 15 November, 10:00 pm
Thu 22

EXPOZIȚIA DE FOTOGRAFIE MONTANĂ TMF 2020 | OUTDOOR

20 October, 10:30 am - 30 October, 5:00 pm
Thu 22

Muzeul Fotografiilor Nefăcute #2

21 October, 10:00 am - 25 October, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This