Cluburi, Festivaluri

Tuborg Green Party – day 1

Anuntam, cu un articol in urma, ca vom reveni cu mai multe detalii despre prima noapte din cadrul seriei de petreceri Tuborg Green Party.

Prima petrecere a avut loc aseara, incepand cu ora 22, in cadrul unui cort de 1000 m patrati, in parcarea Polus Center. Organizatorii sunt Standard Vision si Music Vision, avand sustinere din partea Tuborg.

Clujul este singurul oras in care acest festival va dura 3 zile, festival ce a inceput in tara pe 29 februarie in Pitesti si dupa parcurgerea a 20 de orase se va opri in Bucuresti pe 29 noiembrie. Cu Tuborg Green Party va veti mai intalni la vara in Costinesti.

Povestind despre cort, pot spune ca a fost destul de mare, iar cei 500 de petrecareti de aseara s-au putut desfasura in voie.

DJ Sava a dat startul si a incins atmosfera inca de la prima melodie. A urmat Optick care a fost aclamat minute in sir si nu a fost lasat sa plece. Desigur ca Vali Barbulescu a venit cu ritmuri ametitoare si a incheiat petrecerea cu succes.

In aceasta seara DJ Andi si DJ Lucian Barbulescu vor incalzi atmosfera pentru revenirea in Cluj a celebrului DJ de talie internationala, Tom Novy. Se preconizeaza un numar dublu de clujeni ce vor fi prezenti la petrecere.

P.S. Nu uitati de galeria de imagini din prima seara.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Tu #aicurajsăaipasiune?

Ne-a atras atenția faptul că se coace ceva în bucătăria de la Samsara FoodHouse. Nu este vorba de vreun preparat nou în meniu, nici de experimente culinare, ci de data …

Evenimente viitoare

Wed 19

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Wed 19

Expoziție | O seară în atelierul părinților mei

2 June, 6:00 pm - 21 June, 5:00 pm
Wed 19

Il Nullafacente. Aleg să nu fac nimic

19 June, 7:00 pm - 8:20 pm
Wed 19

Trivia a la T @ Doamna T

19 June, 7:00 pm - 10:30 pm
Wed 19

Social Quiz @ Hugo City

19 June, 7:30 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.