geofad.ro – licitatii aproape gratis

Home $ Cinema $ geofad.ro – licitatii aproape gratis

by | May 14, 2008 | Cinema

Articol publicitar !

Vreau sa-mi exprim ideea despre geofad.ro, un serviciu de licitatii unic in Romania.
Analizand site-ul pot spune ca imi place ca se axeaza mai mult pe functionalitatea sa si nu pe design desi nu ar strica ceva retusari in acest domeniu.
Ideea site-ului este una simpla. Iti alegi un produs pentru care poti licita o suma unica iar daca suma ta este cea mai apropiata de pretul maxim atunci ai sansa sa castigi acel produs. Preturile produselor sunt foarte mici in comparatie cu pretul de achizitie dintr-un magazin, fie el unul normal sau unul online. Fiecare produs are valoarea unor credite care pot fi achizitionate prin doua moduri: plata cu cardul (prin epayment.ro) sau prin sms (prin mobilpay.ro). 3 credite au valoarea unui euro. Inca de la inscriere vei primi 3 credite din partea casei insa le vei putea folosi doar la o licitatie cu locuri disponibile.
Fiecare licitatie are un numar minim de oferte si respectiva licitatie va fi incheiata dupa 24 de ore de la atingerea acelui numar minim de oferte. Castiga acea persoana care are suma cea mai apropiata de cea maxima dar in cazul in care cineva liciteaza aceasi suma se iese din licitatie si se transforma in tabu, dar poti licita de cate ori vrei. Aceste chestii sunt aratate in sistem si veti vedea in momentul in care va veti face cont si veti avea destule credite sa licitati.
Eu unul as incerca achizitionarea unui laptop care observ ca are un pret de 150 lei, calculand ar insemna 42 euro (126 credite), pret care este cu mult mai mic decat unul normal din magazin.
In rest, as mai putea spune ca au si un blog inceput din luna februarie insa nu e foarte actualizat. Am gasit doar chestii interesante in articolele scrise insa ii sfatuiesc sa se ocupe mai mult de blogul respectiv pentru a putea tine la curent clientii fideli si nu numai.
Consider ideea site-ului una foarte buna si le urez sa devina eBay de Romania 🙂
As mai dori sa adaug doua declaratii ale administratorului geofad.ro care va vor mai lamuri in unele cazuri:

Eu ca un administratorul siteului nu vad sumele licitate de altii , asa am facut siteul ca nici eu nu vad sumele ! de dovedit, singura chestie pe care o pot face este un screen shot dar nici asta nu este de ajuns, chiar as dori sa am cum sa dovedesc dar din pacate nu prea pot, singura speranta este ca atunci cand cineva castiga lumea sa vada ca noi nu influentam licitatile in nici un fel!

Minimum ofertei este pus numai pentru acoperirea pretului produsului (+ comision de plata prin sms ) castigul nostru fiind in ultimele 24 de ore! strategia asta este pe fiecare licitatie adaugata din 1 mai. M-am gandit sa fim corecti

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!