Cluburi, Concursuri, Party

Poze de la Heineken Music Thirst 2008 @ Polus Center

Aseara a avut loc Heineken Music Thirst, petrecere dar si concurs pentru DJ, avand ca invitat special pe Sven Vath. In concurs s-au duelat OK Coral, Adrian Eftimie si Konstantin & The Angel, concurs care a avut un sistem de votare prin SMS iar clasamentul se arata pe ecranele dinauntru cortului (da petrecerea s-a tinut intr-un cort imens; ideea de club mobil), clasament care de alfelt a prevestit pe Adrian Eftimie drept castigator, Konstantin & The Angel pe locul 2 iar Ok Coral pe 3.

Dupa ce atmosfera a fost intretinuta de cei amintiti mai sus a urmat surpriza serii oferita de Praslea, cu toate ca nicaieri nu a fost anuntat, dar a fost o surpriza reusita si placuta pentru toti prezenti. Praslea de asemeni a fost remarcat de Sven Vath care i-a oferit un vinil drept cadou pentru faptul ca s-a descurcat asa bine.

Toate povestite mai sus le veti putea vedea intr-o galerie video ce va va fi prezentata in articolul urmator. Pana atunci puteti vedea o galerie foto.

ClujLife - Te scoate din casă

2 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC