Concert preselectie East West Fest Romania

Home $ Articole $ Concert preselectie East West Fest Romania

by | May 20, 2008 | Articole

Festivalul East West Fest se va desfasura la Seini (Maramures) in week-end-ul 8-10 august 2008 cu formatii din Franta, Ungaria, Grecia, Romania.

Unul din obiectivele festivalului este promovarea formatiilor tinere. Astfel, trei concerte de preselectie vor fi organizate in orasele Baia Mare, Satu Mare si Cluj Napoca. Primul concert din aceasta serie va fi la Cluj Napoca , in data de 23 mai, in clubul Irish & Music Pub. Din cele 15 candidaturi primite, iata lista celor patru formatii ce vor participa :

Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc…). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :
– ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului
– doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota
– fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 4 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 4 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

Informatii suplimentare despre festival gasiti aici si aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!