Campanii

Campanie de informare destinata liceenelor

In perioada 19 – 25 mai 2008 se desfasoara o campanie de informare cu privire la controlul ginecologic periodic. Campania este adresata tinerelor de liceu intre 15 si 18 ani pentru ca acestea sa fii mai informate in ceea ce presupune acest control. Se vor purta discutii cu Doamna Dr. Corina Corfariu in cadrul Liceului teoretic Nicolae Balcescu si de asemeni vor fi impartite afise si pliante cu scop informativ despre acest subiect in restul liceelor. Aceasta campania are drept scop imbunatatirea starii de sanatate reproductive in randul tinerelor prin aceasta informare cu privire la anumite aspecte ce nu trebuie sa ramana „tabu”.

Campania este este condusa de echipa „2 pe 1” formata din Frant Ramona, Forta Dan si Groza Alexandra, studenti ai Facultatii de Stiinte Politice, si este desfasurata in cadrul cursului de Comunicare Publica.

ClujLife - Te scoate din casă

2 comments

Mi se pare un subiect potrivit pentru a desfasura o campanie de informare mai ales in randul tinerelor de astazi ,care ,inainte de a-si incepe viata sexuala ,dar nu numai in ceea ce priveste acest aspect ,ci si inainte de aceasta, trebuie sa fie extrem de informate si de constiente de necesitatea si de importanta pe care ar trebui sa o aiba un astfel de control.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC