Cinema

Simon Baker (Infant/Playhouse, UK)

Simon Baker a devenit in scurt timp un jucator important in comunitatea globala a muzicii electronice. Lucrand pentru 2020 Vision, dupa ce a produs primul sau single “The Lip Trick” in 2004, a lucrat mult dezvoltandu-si pas cu pas aptitudinile de producator castigand in present respect international.

Simon colectioneaza si mixeaza discuri de peste 15 ani fiind un dj versatil si pasionat nu e legat strict de un anumit stil. Pasiunea sa pentru muzica electronica underground de buna calitate, deep electronic house si muzica techno si-a exprimat-o excellent prin release-urile lansate la label-ul sau Infant Records. 2007 nu putea fi mai incarcat pentru Simon cand numele sau a devenit foarte cunoscut in intreaga lume, devenind un jucator important al circuitului dj-lor internationali, pastrandu-si totusi rezidenta la unele dintre cele mai renumite nopti house din UK – Asylum & Technique in Leeds, si DDD, in Londra.

Simon a realizat primul sau hit in 2004 chiar la debutul sau, discul “Liptrick” fiind de gasit in gentile cu discuri ale unor djs precum Tiefschwarz, Damian Lazarus sau Dan Ghenacia. Discul a fost scos pe piata la labelul foarte respectat al lui Ralph Lawson 2020 Vision.

In present, Simon este preocupat de un material solo pentru diverse label-uri printer care si al sau Infant Records, care functioneaza in colaborare cu 2020 Vision si a fost lansat odata cu ep-ul “Footprints” la renumitul festival Sonar, in iunie 2005. Reactiile au fost extraordinare, Radio 1 difuzand toate piesele ep-ului iar recenzii positive aparand atat in DJ magazine cat si in IDJ magazine. Labelul a devenit intre-timp din ce in ce mai puternic scotand mai multe release-uri cu Simon alaturi de Paul Woolford, Burnski, TG, Anthony Collins, Sian, Rekleiner, Jamie Jones si multi altii.

In 2007 Playhouse Records a incheiat un deal cu Simon privind productiile musicale urmand a scoate la ei 3 single-uri, primul fiind uriasul hit al verii, “Plastik”. Anul trecut a mai lansat piese la labeluri de foarte buna calitate precum 2020 Vision, Viva, KarateKlub, Infant sau Connaisseur, pentru a numi doar cateva dintre ele.

Ce urmeaza pentru 2008? In afara programului foarte incarcat ca dj, vor aparea remixuri pentru Simian Mobile Disco si Radio Slave, pe langa piese lansate la Cocoon, Leftroom, R&S Recordings si bineinteles la Infant.

Simon Baker va fi prezent anul acesta la DELAHOYA 2008 la main warm-up party @ club Midi.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC