Seth on Fire – intrunire de motociclisti

Home $ Articole $ Seth on Fire – intrunire de motociclisti

by | Jun 3, 2008 | Articole

Seth Riders Club organizeaza in perioada 6-8 iunie 2008 o intrunire pentru motociclisti intitulata “Seth on Fire”.
La acest eveniment sunt asteptati peste 2.000 de motociclisti din toata tara si de peste hotare.
Intrunirea va avea loc in campingul El Dorado situat la 15 km de Cluj Napoca, pe drumul european E60, la iesirea din localitatea Gilau.
Din punctele de atractie ale festivalului amintim: parada motociclistilor in Cluj Napoca pe traseul Gilau, Floresti, Calea Floresti, Calea Manastur, Calea Motilor, Piata Pacii, Str. Napoca, B-dul Eroilor, Calea Dorobantilor, Piata Marasti, B-dul 21 Decembrie, Calea Motilor, Str. G. Cosbuc, Splaiul Independentei, Str. Plopilor, Calea Floresti, Floresti, Gilau, care va avea loc sambata, 7 iunie, cu incepere la ora 10.00; concursuri distractive organizate in camping (cea mai zgomotoasa motocicleta, impinsul butoiului cu motocicleta, prinderea carnatului din mers, tricouri ude, cei mai multi pe motor, etc.).

In cadrul festivalului vor concerta formatile: Aia, Trooper, C.A.S.H., Desperado si Iron Maidenem (tribute band). De asemenea va fi amenajat un cort cu capacitatea de 500 de persoane in care, pe toata durata evenimetului, vor mixa 2 DJ pentru iubitorii de muzica house, trance, goa.

Seth Riders Club asteapta pe toti iubitorii motociclismului si nu numai la “Seth on Fire” si le promite ca vor petrece 3 zile de neuitat.

Mai multe detalii despre programul intalnirii puteti afla aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!