Turneul european al voluntarilor umanitari Scientology

Home $ Articole $ Recomandări $ Turneul european al voluntarilor umanitari Scientology

by | Jul 28, 2008 | Recomandări

Turneul european al voluntarilor umanitari Scientology ajunge in august la Cluj Napoca.

In ultimii 3 ani turneul a tinut multe evenimente in cooperare cu autoritatile locale si nationale, Crucea Rosie si alte organizatii voluntare din Europa de Est, vizitand Letonia, Lituania, Estonia, Rusia si Polonia inainte de a ajunge in Romania.

Scopul turneului nostru este de a introduce Programul Voluntarilor Umanitari fiecarei tari in Europa de Est unde nu este cunoscut inca, pentru ca prezinta solutii pentru multe dintre problemele pe care oamenii le traiesc astazi – probleme la munca, casnicii destramate, esec la scoala sau abuzul de droguri

– a sustinut Diana Stahl, director PR al Programului Voluntarilor Umanitari Scientology in Europa de Est.

Pe 2 august 2008 in Piata Mihai Viteazul in Cluj Napoca va avea loc inaugurarea unui cort mare galben unde Programul Voluntarilor Umanitari Scientology si munca voluntarilor Scientology internationala va va fi prezentata.

In urmatoarele zile clujenii vor avea sansa de a vizita gratuit expozitia in cort. Expozitia prezinta 19 subiecte diferite asociate muncii voluntare, incluzand cum sa rezolvi problemele de la locul de munca, cum sa imbunatatesti conditiile in viata, cum sa rezolvi conflictele familiale si multe altele. Oricine va avea sansa de a invata mai multe despre voluntariat, va avea sansa de a participa la seminarii si cursuri despre toate cele 19 subiecte si sa invete sa foloseasca aceste ustensile pentru el si altii.

Turneul a trecut prin multe orase din tara. Daca doriti puteti vedea imagini din orase ca Iasi, Craiova sau Constanta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!