Evenimente la Iulius Mall in perioada 4 – 11 august

Home $ Articole $ Evenimente la Iulius Mall in perioada 4 – 11 august

by | Aug 6, 2008 | Articole

Mai multe evenimente sunt in curs de desfasurare la Iulius Mall in aceasta perioada:

O campanie umanitara organizata cu sprijinul celor de la Crucea Rosie pentru strangerea de fonduri destinate victimele inundatiilor din Moldova; aceasta actiune are loc intre 1 – 11 august a.c..

Shoppingul pasiunea mea: concurentele emisiunii de televiziune realizata de producatorii EUFORIA TV, vor rascoli magazinele din Iulius Mall in zilele de 6 si 7 august a.c., in cautarea tinutei perfecte. Shoppingul pasiunea mea este o emisiune de fashion in cadrul careia concurentele vor incerca sa faca dovada talentului lor vestimentar prin realizarea unor tinute de zi sau de seara. Hainele vor fi puse la dispozitia participantelor de catre magazinele din Iulius Mall.

Heineken Ice Truck Experience, isi asteapta clientii, in perioada 9-11 august, intr-o locatie inedita: o terasa de tip igloo amenajata in curtea exteriora a mall-lui unde tinerii vor putea servi bere Heineken extra-cold.

Concursul de baschet G Summer Camp, lansat in 29 iulie continua pana in data de 9 august, cu participarea celebrului Ghita Muresan.

P.S. clujlife.com va doreste vacanta placuta in continuare

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!