Mall

Evenimente la Iulius Mall in perioada 4 – 11 august

Mai multe evenimente sunt in curs de desfasurare la Iulius Mall in aceasta perioada:

O campanie umanitara organizata cu sprijinul celor de la Crucea Rosie pentru strangerea de fonduri destinate victimele inundatiilor din Moldova; aceasta actiune are loc intre 1 – 11 august a.c..

Shoppingul pasiunea mea: concurentele emisiunii de televiziune realizata de producatorii EUFORIA TV, vor rascoli magazinele din Iulius Mall in zilele de 6 si 7 august a.c., in cautarea tinutei perfecte. Shoppingul pasiunea mea este o emisiune de fashion in cadrul careia concurentele vor incerca sa faca dovada talentului lor vestimentar prin realizarea unor tinute de zi sau de seara. Hainele vor fi puse la dispozitia participantelor de catre magazinele din Iulius Mall.

Heineken Ice Truck Experience, isi asteapta clientii, in perioada 9-11 august, intr-o locatie inedita: o terasa de tip igloo amenajata in curtea exteriora a mall-lui unde tinerii vor putea servi bere Heineken extra-cold.

Concursul de baschet G Summer Camp, lansat in 29 iulie continua pana in data de 9 august, cu participarea celebrului Ghita Muresan.

P.S. clujlife.com va doreste vacanta placuta in continuare

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC