Cortul SCIENTOLOGY deschis la Iulius Mall

Home $ Articole $ Recomandări $ Cortul SCIENTOLOGY deschis la Iulius Mall

by | Aug 20, 2008 | Recomandări

Dupa o saptamana plina de succes, in Piata Mihai Viteazul, unde a fost prezentat programul Voluntarilor Umanitari Scientology pentru mai mult de 3000 de clujeni, cortul Turneului European al Voluntarilor Umanitari Scientology este deschis din nou, insa de aceasta data locatia este diferita, mai precis la Iulius Mall.

Turneul viziteaza Cluj Napoca dupa ce a organizat evenimente similare prin toata Europa in ultimii 3 ani, si trecand prin tari ca Letonia, Lituania, Estonia, Rusia si Polonia.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba va putem spune, pe scurt, ca este vorba despre o expozitie gratuita unde sunt prezentate 19 subiecte diferite, ce includ teme de unde putem invata cum sa ne rezolvam conflictele la locul de munca, cum sa fim mai buni, cum sa imbunatatim abilitatile de studiu sau cum sa rezolvam conflictele in familie.

Clujenii care au avut curiozitatea sa viziteze cortul au declarat:

“Am venit foarte sceptica, dar parca atrasa de ceva, simteam ca aceasta este doar pentru mine, deoarece am receptionat anuntul intr-un moment potrivit; cautam ceva ce stiam ca-mi lipseste” – femeie de afaceri din Cluj.

“Cursul Tehnologia Invatarii nu numai ca mi-a schimbat perceptia despre invatare, dar mai important e ca mi-a creat o perceptie, deoarece scoala nu mi-a dat nici una” – a declarat o studenta din Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!