Ale noastre

Cinci beri de persoana la evenimente

O initiativa noua, care din fericire, pentru romani, a debutat in USA, mai exact la festivalul “All Points West” in New York. La festival line-up-ul a fost format din Underworld, The Roots, Radiohead si Chromeo, ceea ce a conferit mai mult decat o atractie pentru public insa, cei prezenti au fost nevoiti sa accepte regula impusa. Pentru intreaga zi, nimeni nu a putut consuma mai mult decat 5 beri.

In cazul in care va intrebati cum a fost monitorizata aceasta regula, raspunsul e simplu. Fiecare a primit la intrare o bratara cu 5 segmente detasabile iar la fiecare bautura cumparata barmanul rupea cate una.

Partea buna pentru o astfel de regula ar fi faptul ca s-ar filtra cat de cat audienta, ramanand fanii veniti sa se simta bine, bucurandu-se de muzica oferita de organizatori.

Intrebarea ar fi: “Cum ar reactiona romanii intr-o astfel de situatie ?”
Probabil ar fi scandal mare pe aceasta tema si multi ar cauta metode de a incalca regula. Spre exemplu ar avea de castigat magazinele ce vand bauturi alcolice din apropierea locatiei evenimentului.
Cate firme de bauturi alcolice ar mai accepta sa fie parteneri si organizatori la astfel de evenimente ?

Voi ce parere aveti despre o astfel de situatie posibila ?

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC