CreditEXPO @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ CreditEXPO @ Casa de Cultura a Studentilor

by | Sep 7, 2008 | Articole

CreditEXPO – primul targ de credite din Romania – soseste la Cluj Napoca in perioada 12 – 14 septembrie si va reuni, in cadrul Casei de Cultura a Studentilor, cele mai noi oferte de creditare, leasing si refinantare oferte banci, brokeri de credite si institutii financiare nebancare.
Printre expozanti sunt mentionati: Banca Romaneasca, Bank Leumi, Finzoom, cat si noi parteneri ai evenimentului: ING Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Marfin Bank Romania, Atlassib Leasing IFN.

Targul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, interesate de obtinerea unui tip de credit sau a unei forme de finantare. Peste 1.000 de persoane fizice si juridice sunt asteptate sa treaca pragul CreditEXPO in cele trei zile de expozitie, pentru a beneficia de informatii si consultanta gratuita pentru diverse oferte financiare.

CreditEXPO poate fi vizitat intre 12 si 14 septembrie, in urmatorul interval orar: vineri, 12 si sambata, 13 septembrie : 10:00 – 18:00; duminica, 14 septembrie: 10:00 – 16:00. Accesul publicului este liber.

Cluj este cel de-al treilea oras care gazduieste CreditEXPO in 2008, dupa Iasi (aprilie 2008) si Constanta (iunie 2008). Itinerariul CreditEXPO se incheie anul acesta cu ce-a de-a doua editie organizata in Bucuresti, ce va avea loc intre 10-12 septembrie, la World Trade Plaza.

creditexpo

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!