Mall

Poze de la prezentarea de moda “Back to School” @ Iulius Mall

Va prezentam cateva poze organizate intr-o scurta galerie de imagini de la prezentarea de moda “Back to School” tinuta in cadrul Iulius Mall.

back to school @ iulius mall

Mai multe firme din cadrul Mall-ului si-au prezentat noile colectii, in special de toamna, o data cu inceperea noului an scolar. Prezentarea de moda s-a adresat atat copiilor ce trec pragul primul an scolar din viata lor cat si celor din gimnaziu sau liceu.

Intreaga galerie de imagini o puteti vizualiza aici.

ClujLife - Te scoate din casă

4 comments

1 obs: cand mai prezinti o galerie de imagini de la o prezentare de moda, incearca sa nu mai faci un total mess din ea (prezinta grupate imaginile, copii apoi adolescenti, I mean:p, ca sa mi pot da si eu seama din prima de tendinte)…si pt o anumita tinuta mi-ar fi placut sa gasesc poze din mai multe unghiuri (ai de ex o tipa, din Hasdeu si de la Litere:P, pe care o pozezi de 3 ori… din fata)

1. m-am prins ca-s random (nu-s blonda chiar in toate momentele vietzii mele, si cand am scris comentariul era unul din acele momente de NON-BLONDE)
2. nu ma intereseaza tipa la o prezentare de moda, ci outfitul 😐 (FYI: tipa chiar e draguta, si parerea asta mi-am format-o inainte sa stiu ca e model)

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Fri 18

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 10:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Cluj Wedding Style 2019

18 January, 11:00 am - 20 January, 6:00 pm
Fri 18

Wedding Show 2019

18 January, 3:00 pm - 8:00 pm
Fri 18

Zumzet: Alexandru HG @ Sisters

18 January, 6:00 pm - 19 January, 12:00 am
Fri 18

Nesupusele – lansare de carte @ Bookstory

18 January, 6:30 pm - 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC