Caravana Climei la Cluj Napoca

In perioada 17-24 septembrie, WWF (World Wide Fund for Nature) organizeaza Caravana Climei. Evenimentul face parte dintr-o campanie demarata de WWF la nivel regional, desfasurandu-se in mai multe orase din Romania, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Ungaria si Polonia.

Scopul campaniei este informarea publicului local cu privire la schimbarile climatice si solutiile menite sa contribuie la prevenirea efectelor acestui fenomen. Avand in vedere ca sectorul energetic este responsabil pentru o mare parte a emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera, informatiile diseminate pe perioada caravanei vor pune accent pe modalitatile in care oamenii pot sa reduca consumul de energie in propriile lor case. Cei care vor intalni Caravana Climei vor putea afla ce legatura exista intre schimbarea climei si consumul de energie, cum pot economisi bani prin folosirea rationala a energiei, care sunt sursele alternative de energie, cum pot avea o locuinta verde sau care sunt avantajele masinii hibrid.

Pe 24 septembrie caravana se va opri in Piata Mihai Viteazul.

caravana climei

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz