Campanii

Caravana Climei la Cluj Napoca

In perioada 17-24 septembrie, WWF (World Wide Fund for Nature) organizeaza Caravana Climei. Evenimentul face parte dintr-o campanie demarata de WWF la nivel regional, desfasurandu-se in mai multe orase din Romania, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Ungaria si Polonia.

Scopul campaniei este informarea publicului local cu privire la schimbarile climatice si solutiile menite sa contribuie la prevenirea efectelor acestui fenomen. Avand in vedere ca sectorul energetic este responsabil pentru o mare parte a emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera, informatiile diseminate pe perioada caravanei vor pune accent pe modalitatile in care oamenii pot sa reduca consumul de energie in propriile lor case. Cei care vor intalni Caravana Climei vor putea afla ce legatura exista intre schimbarea climei si consumul de energie, cum pot economisi bani prin folosirea rationala a energiei, care sunt sursele alternative de energie, cum pot avea o locuinta verde sau care sunt avantajele masinii hibrid.

Pe 24 septembrie caravana se va opri in Piata Mihai Viteazul.

caravana climei

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 18

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 18

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 18

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 18

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Tue 18

American dream @ Beluga

18 December, 12:00 pm - 19 December, 1:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC