Concerte

Celelalte Cuvinte @ CCS Cluj Napoca

update: Concertul va fi decalat cu o zi pentru ca formatia sa fie alaturi de echipa nationala de fotbal la confruntarea cu Franta pentru preliminariile CM 2010.

Intrucat in data de 11 octombrie echipa nationala (alaturi de care suntem si pe care o sustinem) va disputa un important meci cu nationala Frantei, am hotarat de comun acord cu organizatorul ca sa intarziem concertul cu o zi. Speram ca nationala Romaniei sa nu ne dezamageasca si sa putem sarbatori doua succese, victoria Romaniei si lansarea noului album Celelalte Cuvinte, intr-unul singur, pe 12 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca

a declarat Calin Pop.

Celelalte Cuvinte in concert la Casa de Cultura a Studentilor – Cluj Napoca – 11 octombrie

celelalte cuvinte

Celelalte Cuvinte, una din cele mai importante trupe romanesti, cu peste 26 de ani de activitate, continua sa concerteze si sa produca muzica de calitate.

Trupa a fost formata in 1977 sub numele de Sonic la liceul „Emanuil Gojdu” din Oradea, de Calin Pop (chitara, voce), Marcel Breazu (bas, voce) si Leontin Iovan (tobe), toti trei ramanand membri ai ei pana in ziua de astazi. Ei aveau sa devina cativa ani mai tarziu studenti la Timisoara, unde li s-au alaturat Radu Manafu (chitara) si Ovidiu Rosu (sunet), iar pe 13 decembrie 1981, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, debuta Celelalte Cuvinte. In 1986 li se alatura Tiberiu Pop la claviaturi, pe vremea aceea student in Cluj. In aceasta formula au cantat si au castigat premii la festivaluri studentesti, avand un succes din ce in ce mai mare la public.

Concertul de la Cluj va incepe la ora 20.00 iar pretului unui bilet este de 25 RON. Puteti sa va procurati bilete din reteua Eventim, magazinul Germanos sau Carrefour/Voiaj din tara.

Organizatori ai acestui eveniment sunt Promusic Prod & Revista Maximum Rock.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 18

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Mon 18

Crazy mix! Hendrick’s – Lamb&Watt tonic

18 February, 12:00 pm - 19 February, 1:00 am
Mon 18

Tandrețuri pentru femei

18 February, 7:30 pm
Mon 18

Quiz’n’ROOM

18 February, 8:00 pm - 19 February, 12:00 am
Tue 19

Create-Break-Innovate @ ClujHub

19 February, 6:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.