Mall

Poze: Masina de presa @ Iulius Mall

Masina de Presa – festivalul masinilor din reviste (organizat de Bad Dog Advertising in colaborare cu Iulius Mall) s-a desfasurat in perioada 2 – 4 octombrie in parcarea Iulius Mall. Aceasta a fost cea de-a 5-a editie.

Timp de trei zile, reprezentanti din peste 15 redactii media si-au demonstrat calitatile automobilistice la volanul unora dintre cela mai ravnite branduri de pe piata auto (Peugeot, Mazda, Land Rover, Subaru, Nissan, Kia si Citroen). 13 reprezentanti media au avut de trecut printr-o proba de departajare, dupa care au fost desemnati castigatorii, acestia fiind Sebastian Soporan de la Informatia de Cluj, ocupantul locului 1 si posesorul unei excursii de 4* in Egipt, all inclusive, Andi Daiszler (Monitorul de Cluj) – locul 2 si o excursie de 3* in Turcia, la Kusadasi, Alexandru Covasa (Informatia de Cluj) – locul 3 (un mp3/mp4 si un sistem de boxe 5.1).
Jurnalistii au fost notati de catre dealerii auto dar au avut ocazia sa noteze si masinile cu care au facut test drive-urile. Astfel, la clasa mica Mazda 2 a fost invingatoare, fiind si singura prezenta din clasa sa, insa cu totii o cunoastem ca avand titlul de “World Car of the Year”. La clasa medie punctajul cel mai mare a fost obtinut de Peugeot 308, primul model din generatia “8” a “leului” francez. Clasa mare a fost castigata de o masina la fel de “mare”, Citroen C5, o masina in care s-a simtit stilul francez, mai ales la confort si design. La clasa SUV, dintre Peugeot 4007, Mazda CX-7, Kia Sportage, Land Rover Defender sau Subaru Forester, a iesit, desigur, Forester, o masina ce se diferentiaza din multe puncte de vedere fata de orice alt SUV.

Decernarea premiilor a avut loc in cadrul unui cocktail iar castigatorii si-au ridicat diplomelele din mana unuia dintre cei mai buni soferi, Bogdan Marisca.

masina de presa

O scurta galerie de imagini cu masinile puse la bataie puteti vizualiza aici.

P.S. Voi reveni cu detalii, mai mult o recenzie completa, asupra catorva modele de masini, cele care m-au impresionat, normal.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 10

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 10

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 10

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 10

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 10

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC