Poze: Masina de presa @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Poze: Masina de presa @ Iulius Mall

by | Oct 6, 2008 | Articole

Masina de Presa – festivalul masinilor din reviste (organizat de Bad Dog Advertising in colaborare cu Iulius Mall) s-a desfasurat in perioada 2 – 4 octombrie in parcarea Iulius Mall. Aceasta a fost cea de-a 5-a editie.

Timp de trei zile, reprezentanti din peste 15 redactii media si-au demonstrat calitatile automobilistice la volanul unora dintre cela mai ravnite branduri de pe piata auto (Peugeot, Mazda, Land Rover, Subaru, Nissan, Kia si Citroen). 13 reprezentanti media au avut de trecut printr-o proba de departajare, dupa care au fost desemnati castigatorii, acestia fiind Sebastian Soporan de la Informatia de Cluj, ocupantul locului 1 si posesorul unei excursii de 4* in Egipt, all inclusive, Andi Daiszler (Monitorul de Cluj) – locul 2 si o excursie de 3* in Turcia, la Kusadasi, Alexandru Covasa (Informatia de Cluj) – locul 3 (un mp3/mp4 si un sistem de boxe 5.1).
Jurnalistii au fost notati de catre dealerii auto dar au avut ocazia sa noteze si masinile cu care au facut test drive-urile. Astfel, la clasa mica Mazda 2 a fost invingatoare, fiind si singura prezenta din clasa sa, insa cu totii o cunoastem ca avand titlul de “World Car of the Year”. La clasa medie punctajul cel mai mare a fost obtinut de Peugeot 308, primul model din generatia “8” a “leului” francez. Clasa mare a fost castigata de o masina la fel de “mare”, Citroen C5, o masina in care s-a simtit stilul francez, mai ales la confort si design. La clasa SUV, dintre Peugeot 4007, Mazda CX-7, Kia Sportage, Land Rover Defender sau Subaru Forester, a iesit, desigur, Forester, o masina ce se diferentiaza din multe puncte de vedere fata de orice alt SUV.

Decernarea premiilor a avut loc in cadrul unui cocktail iar castigatorii si-au ridicat diplomelele din mana unuia dintre cei mai buni soferi, Bogdan Marisca.

masina de presa

O scurta galerie de imagini cu masinile puse la bataie puteti vizualiza aici.

P.S. Voi reveni cu detalii, mai mult o recenzie completa, asupra catorva modele de masini, cele care m-au impresionat, normal.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!