Student Parade 2008 @ Sala Sporturilor
Party, Recomandări

Student Parade 2008 @ Sala Sporturilor

Student Parade 2008, editia a II-a @ Sala Sporturilor – 13 noiembrie

Ca si anul trecut, un eveniment organizat de Radio Impuls, cu invitati de seama:

Radio Impuls aduce, pentru acest eveniment, cei mai in voga DJ-i ai momentului: DJ Optik, Adrian Eftimie, Horace Dan D, DJ Liquid, DJ Carlos & Jasc, DJ Jonnessey, dar si altii, cunoscuti publicului din Cluj – K-Dish, S.I.C.S., DJ Tonik, Jay X, Toto Divino, TJ, Aiden si DJ Tudor.
Invitatul special al evenimentului este Alex Gaudino, un DJ italian care a incantat cu muzica sa iubitorii de electro / house. Gaudino este si producator de muzica dance / club si ia parte, anual, la cele mai importante evenimente internationale din domeniu.

Student Parade va incepe cu o parada prin centrul orasului, la care vor lua parte trei camioane pe care vor mixa DJ-i clujeni. La prima editie a Student Parade, care a avut loc anul trecut in luna octombrie, au participat peste 3.000 de persoane – majoritatea studenti. Invitatul principal al acelei editii a fost DJ-ul german Tom Novy.

ClujLife - Te scoate din casă

13 comments

Comments are closed.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.