Mall, Recomandări

Promovare inedita pentru NDP

Studenti la Comunicare si Relatii Publice (UBB) si-au exersat din plin abilitatile actoricesti, dar si creativitatea ce le-o impune viitoare meserie. Cum se spune ca “daca nu-ti face reclama, nu existi”, organizatorii pentru Noaptea devoratorilor de publicitate au facut-o intr-un stil mai aparte.

Tinerii promoteri si-au petrecut weekendul in Iulius Mall si au inceput cu un sir indian al carui cap era unul dintre cei mai dezinvolti voluntari, acestia facand cateva ture prin mall, intercationand intr-un mod foarte interesant cu vizitatorii. In momentul in care spotul evenimentului a aparut pe plasme, acestia au inceput sa aplaude furtunos, facandu-i curiosi si pe ceilalti, iar sirul indian s-a intins de-a lungul fantanii arteziene devenind un punct de atractie maxima.

A doua zi, acestia au putut fi surprinsi citind ziare ce anuntau evenimentul. Fie ca ii vedeai la fantana ardeziana, fie ca formau o statuie vivanta, pe scarile rulante in sir indian sau insirati pe jos…acestia nu se opreau din lectura, iar trecatorii interesati se apropiau si se alaturau lecturii lor fie primeau cate un fluturas informativ.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 21

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Wed 21

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Wed 21

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Wed 21

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Wed 21

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC