Ale noastre

“Multumim” clon.ro petru preluare

Update: Se pare ca a fost o neintelegere. Problema intre clujlife.com si clon.ro a fost rezolvata iar pe aceasta cale clujlife.com tine sa-si ceara scuze pentru neintelegerea creata.

“Multumim” redactiei clon.ro pentru faptul ca au preluat, in mob abuziv, galeria noastra foto de la petrecerea de weekendul trecut din Club Midi, unde invitat a fost Ricardo Villalobos.

Domnii “jurnalisti” s-au gandit ca pe internet totul este gratis asa ca au “preluat” galeria noastra foto, pentru care am muncit, si au pus-o pe site-ul lor. Noi folosim watermark pe orice poza care ne apartine insa “domnii” au folosit crop-ul si si-au pus watermark-ul lor.

Exemplu: poza lor si originalul nostru.

Deci domnilor, va amintim ca exista aceasta pagina de copyright care spune clar:

Continutul acestui site poate fi copiat, distribuit si transmis mai departe atat timp cat se precizeaza sursa. Precizare: textele pot fi modificate.
De asemeni, intregul continut gasit pe clujlife.com nu poate fi folosit in scopuri comerciale.

Dumneavoastra vindeti spatiu publicitar pe munca noastra (print screen-ul dovedeste asta) ! Doriti sa facem o lectura impreuna pe acest site poate ? Va indrum exact aici, poate va este mai usor.

Serviciile noastra costa si de aceea exista o pagina de contact.

P.S Voi, cititorii nostri, ce credeti despre acest lucru ? Vi se pare normal ? Ar trebui sa ne consultam cu un avocat ?

ClujLife - Te scoate din casă

4 comments

Sunt niste nesimtiti.Ar trebui dati in judecata milogii.Asa greu e sa isi angajeze un fotograf.Si se mai cred si profesionisti.Jalanic.

Da, eu as consulta un avocat. E nesimtire curata, voi munciti, umblati noaptea de nebuni prin cluburi sa faceti rost de pozele alea si ei mai au tupeul sa taie watermark-ul si sa il puna pe al lor!

Sigur, poate nu e “vina” ziarului, poate webmasterul sau cel care se ocupa de imagini e pur si simplu nesimtit. Dar mi-e tare greu sa cred ca poti face asa ceva, fara sa stie redactia.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

Cluj-Napoca International Space Apps Challenge 2018

20 October, 9:00 am - 21 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC