Ale noastre

“Multumim” clon.ro petru preluare

Update: Se pare ca a fost o neintelegere. Problema intre clujlife.com si clon.ro a fost rezolvata iar pe aceasta cale clujlife.com tine sa-si ceara scuze pentru neintelegerea creata.

“Multumim” redactiei clon.ro pentru faptul ca au preluat, in mob abuziv, galeria noastra foto de la petrecerea de weekendul trecut din Club Midi, unde invitat a fost Ricardo Villalobos.

Domnii “jurnalisti” s-au gandit ca pe internet totul este gratis asa ca au “preluat” galeria noastra foto, pentru care am muncit, si au pus-o pe site-ul lor. Noi folosim watermark pe orice poza care ne apartine insa “domnii” au folosit crop-ul si si-au pus watermark-ul lor.

Exemplu: poza lor si originalul nostru.

Deci domnilor, va amintim ca exista aceasta pagina de copyright care spune clar:

Continutul acestui site poate fi copiat, distribuit si transmis mai departe atat timp cat se precizeaza sursa. Precizare: textele pot fi modificate.
De asemeni, intregul continut gasit pe clujlife.com nu poate fi folosit in scopuri comerciale.

Dumneavoastra vindeti spatiu publicitar pe munca noastra (print screen-ul dovedeste asta) ! Doriti sa facem o lectura impreuna pe acest site poate ? Va indrum exact aici, poate va este mai usor.

Serviciile noastra costa si de aceea exista o pagina de contact.

P.S Voi, cititorii nostri, ce credeti despre acest lucru ? Vi se pare normal ? Ar trebui sa ne consultam cu un avocat ?

ClujLife - Te scoate din casă

4 comments

Sunt niste nesimtiti.Ar trebui dati in judecata milogii.Asa greu e sa isi angajeze un fotograf.Si se mai cred si profesionisti.Jalanic.

Da, eu as consulta un avocat. E nesimtire curata, voi munciti, umblati noaptea de nebuni prin cluburi sa faceti rost de pozele alea si ei mai au tupeul sa taie watermark-ul si sa il puna pe al lor!

Sigur, poate nu e “vina” ziarului, poate webmasterul sau cel care se ocupa de imagini e pur si simplu nesimtit. Dar mi-e tare greu sa cred ca poti face asa ceva, fara sa stie redactia.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC