Concursuri

Concurs: Invitatii pentru 2 Crazy Bastards

Cu ocazia implinirii unui an de la lansarea clubului Midi, Adrian Eftimie si Rosario Internullo, adica 2 Crazy Bastards vor fi invitatii de onoare al acestui eveniment. Echipa Cluj Life va fi prezenta, fara doar si poate, si vrem sa va luam si pe voi cu noi.

Va oferim 5 invitatii pentru acest eveniment asa ca va readucem aminte ce trebuie sa faceti pentru ca respectivele invitatii sa intre in posesia voastra:

Anuntati-va participarea la concurs printr-un comentariu la acest articol. Pentru a avea un avantaj in castigarea concursului abonati-va la stirile noastre. Cum ? Cu un simplu click aici si urmati pasii.

Succes 🙂

ClujLife - Te scoate din casă

8 comments

sa fim cat mai multi si sa plecam direct la biserica din midi=)))o sa fie plin ca la orice eveniment mare!!see you

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC