Poze: Future Shorts @ Irish and Music Pub

by | Nov 1, 2008 | Festivaluri

Future Shorts este una dintre cele mai puternice si mai inovatoare marci de scurt metraje. Future Shorts a pornit crearea unei retele, in 2003, ce s-a extins cu repeziciune in toata lumea permitand producatorilor de film sa isi expuna filmele in toata lumea. Future Shorts reprezinta noua experienta cinematografica !

In Romania, Future Shorts a aparut in Aprilie 2008 cu ajutorul Asociatiei Oricum si feeder.ro. In patru luni s-a reusit organizarea a 6 evenimente, patru in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara.

Aseara a avut loc prima editie din noua serie de evenimente Future Shorts si s-a tinut la Irish and Music Pub. Am avut parte de un cocktail de scurt metraje selectionate dintr-o colectie impresionanta. Productiile acestei luni includ <<Hotel Chevalier >>, un film in care joaca Natalie Portman, <<Who’s gonna save my soul>>, noul videoclip al celor de la Gnarls Barkley, <<To build a home>>, o productie cu adevarat emotionanta cu coloarana sonora semnata de The Cinematic Orchestra si multe altele ce au facut furori in tarile unde au fost prezentate.

Dupa maratonul de scurt metraje s-a lasat cu o petrecere unde invitati au fost Rusu si Flore, doi muzicieni originali, din capitala, care vor anima petrecerea cu ritmuri electro-funk.

Pentru cine a ratat evenimentul va putem spune ca peste 3 luni vom avea parte de urmatoare editie, iar daca sunteti nerabdatori, saptamana ce vine, Future Shorts va fi prezent la Timisoara.

Si cum fara o scurta galerie de imagini nu se putea, mai jos va prezentam cateva iar intregul set poate fi vazut aici.

Future Shorts @ Irish and Music Pub Super Lica @ Future Shorts

Future Shorts & Vodafone party @ future shorts

Future Shorts @ Irish and Music Pub Future Shorts @ Irish and Music Pub

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This