Cluburi, Festivaluri

Poze: Future Shorts @ Irish and Music Pub

Future Shorts este una dintre cele mai puternice si mai inovatoare marci de scurt metraje. Future Shorts a pornit crearea unei retele, in 2003, ce s-a extins cu repeziciune in toata lumea permitand producatorilor de film sa isi expuna filmele in toata lumea. Future Shorts reprezinta noua experienta cinematografica !

In Romania, Future Shorts a aparut in Aprilie 2008 cu ajutorul Asociatiei Oricum si feeder.ro. In patru luni s-a reusit organizarea a 6 evenimente, patru in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara.

Aseara a avut loc prima editie din noua serie de evenimente Future Shorts si s-a tinut la Irish and Music Pub. Am avut parte de un cocktail de scurt metraje selectionate dintr-o colectie impresionanta. Productiile acestei luni includ <<Hotel Chevalier >>, un film in care joaca Natalie Portman, <<Who’s gonna save my soul>>, noul videoclip al celor de la Gnarls Barkley, <<To build a home>>, o productie cu adevarat emotionanta cu coloarana sonora semnata de The Cinematic Orchestra si multe altele ce au facut furori in tarile unde au fost prezentate.

Dupa maratonul de scurt metraje s-a lasat cu o petrecere unde invitati au fost Rusu si Flore, doi muzicieni originali, din capitala, care vor anima petrecerea cu ritmuri electro-funk.

Pentru cine a ratat evenimentul va putem spune ca peste 3 luni vom avea parte de urmatoare editie, iar daca sunteti nerabdatori, saptamana ce vine, Future Shorts va fi prezent la Timisoara.

Si cum fara o scurta galerie de imagini nu se putea, mai jos va prezentam cateva iar intregul set poate fi vazut aici.

Future Shorts @ Irish and Music Pub Super Lica @ Future Shorts

Future Shorts & Vodafone party @ future shorts

Future Shorts @ Irish and Music Pub Future Shorts @ Irish and Music Pub

ClujLife - Te scoate din casă

3 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 21

Maitreyi Devi. Povestea adevarată

10 February, 10:00 am - 23 February, 10:00 pm
Thu 21

Expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj

20 February, 10:00 am - 24 February, 5:00 pm
Thu 21

MindChain – When Blockchain Meets AI

21 February, 8:00 am - 22 February, 9:00 pm
Thu 21

Expoziție Alua Tebenova – La femme nomade

21 February, 10:00 am - 5:00 pm
Thu 21

I Have Nothing to Wear

21 February, 4:00 pm - 10:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.