Cluburi, Festivaluri

Poze: Future Shorts @ Irish and Music Pub

Future Shorts este una dintre cele mai puternice si mai inovatoare marci de scurt metraje. Future Shorts a pornit crearea unei retele, in 2003, ce s-a extins cu repeziciune in toata lumea permitand producatorilor de film sa isi expuna filmele in toata lumea. Future Shorts reprezinta noua experienta cinematografica !

In Romania, Future Shorts a aparut in Aprilie 2008 cu ajutorul Asociatiei Oricum si feeder.ro. In patru luni s-a reusit organizarea a 6 evenimente, patru in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara.

Aseara a avut loc prima editie din noua serie de evenimente Future Shorts si s-a tinut la Irish and Music Pub. Am avut parte de un cocktail de scurt metraje selectionate dintr-o colectie impresionanta. Productiile acestei luni includ <<Hotel Chevalier >>, un film in care joaca Natalie Portman, <<Who’s gonna save my soul>>, noul videoclip al celor de la Gnarls Barkley, <<To build a home>>, o productie cu adevarat emotionanta cu coloarana sonora semnata de The Cinematic Orchestra si multe altele ce au facut furori in tarile unde au fost prezentate.

Dupa maratonul de scurt metraje s-a lasat cu o petrecere unde invitati au fost Rusu si Flore, doi muzicieni originali, din capitala, care vor anima petrecerea cu ritmuri electro-funk.

Pentru cine a ratat evenimentul va putem spune ca peste 3 luni vom avea parte de urmatoare editie, iar daca sunteti nerabdatori, saptamana ce vine, Future Shorts va fi prezent la Timisoara.

Si cum fara o scurta galerie de imagini nu se putea, mai jos va prezentam cateva iar intregul set poate fi vazut aici.

Future Shorts @ Irish and Music Pub Super Lica @ Future Shorts

Future Shorts & Vodafone party @ future shorts

Future Shorts @ Irish and Music Pub Future Shorts @ Irish and Music Pub

ClujLife - Te scoate din casă

3 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC