Concurs: 2 invitatii pentru Steve Lawler

* UPDATE !
Fiind atat de multi participanti la concurs am hotarat sa oferim cate o invitatie fiecarei fete participante iar pentru baieti reducere de 50% asupra biletului de intrare, cu conditia ca acestia sa se prezinte pana la ora 12.
Concursul s-a sfarsit iar participantii, in cazul in care nu au primit emailul, sunt rugati sa ne trimita numele pentru a fi trecuti pe “guest list”, la [email protected] !
*

Dupa cum am anuntat in decursul zilei de azi, Steve Lawler revine in Club Midi, dupa ce pe 11 aprilie a strans un numar destul de mare de persoane, peste limita capacitatii clubului iar la ora 6 inca petrecerea continua.

Daca atunci a fost o petrecere reusita, de data aceasta se anunta a fi si mai mult. Echipa Cluj Life nu va lipsi de la acest eveniment si vrem sa luam cu noi inca 2 persoane, o ea, un el, sau poate pe amandoi.

Ce aveti de facut ? Pai cum nu stiti ? Pur si simplu anuntati ca doriti o invitatie iar noi vom alege doi castigatori pe care ii vom contacta, prin email, joi seara.

P.S. Nu uitati sa va abonati prin email la stirile noastre. Abonatii au avantaj in castigarea invitatiilor 😉

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz