Concursuri

Concurs: 4 invitatii pentru Loco Dice

* UPDATE!
Toti participantii sunt castigatori: fetele au primit intrare gratuita pana la 12 iar baietii 50% reducere, tot pana la ora 12. Cei care nu au primt mail sa ne trimita confirmare prezentei la [email protected] cu numele sau.

In momentul asta declaram concursul inchis.
*

Se pare ca istoria se repeta, si vom avea un eveniment important dupa altul, la fel ca in aprilie. Asteptarile sunt mari, dat fiind faptul ca vom putea face comparatii, insa nu cred ca va fi cineva dezamagit de evolutiile lui Steve Lawler si Loco Dice. Motive in plus sa va alaturati noua pentr o noapte pe cinste.

Daca pentru Steve Lawler am oferit doar 2 invitatii, ne-am gandit sa dublam numarul acestora, sa se compenseze pentru Loco Dice.

Cum intri in posesia unei invitatii ? Foarte simplu … Scrie un comentariu si anunta-ne ca vrei sa te scoatem in club. Noi te vom contacta prin email pentru confirmare.

ClujLife - Te scoate din casă

23 comments

pfuuuu….clar ca vreau sa merg la loco dice…chiar dak nu imi oferitzi invitatia….tot akolo o sa fiu….dar totusi…..vreauuuuuuuuu si eu o invitatie:D:D

… dupa cum am mai spus in alte comentarii nu vreau sa ratez nici o petrecere, asa ca abia astept evenimentul.

cand auzim cocoon la ce ne gandim (in afara de sven vaeth, matthew dear, loco dice etc…)? la un after pe cinste… iar loco dice este unul dintre cei mai potriviti oameni pt. asa ceva … o sa fie rupere…

cu invitatie sau fara , tot acolo e … ideea e ca noi avem sansa sa auzim un liveact la bani mult mai putini decat in afara tarii sau chiar in Bucuresti. ce tie 20lei ( sau 5.4 euro ) pe langa 150 de lei ( 40 de euro ) cat e un bilet in afara minim:D Asa ca thx Midi Club !

Am pierdut evenimentul trecut cu LOCO LOCO in midi… si daca nu ma duc , nu ma linistesc . Imi place prea mult 😀 … Anyway ENJOOOOOY !

clujul o tine tot intr-un parteee mai noi in fiecare weeekend numa nume tari pe la cluburi foarte tare in alte cuvinte o sa merg vineri la Digweed si sambata la Loco cu sau fara invitatie 😛

WOW!!!! Loco Dice e bestial si abea astept sa aud ce set o sa puna. Celelalt chiar ca a fost divin, acesta trebuie sa fie mai bun…Yupiiiiiii abea astept!!!!

Varzaaaaa…. voi fii, foarte tare dj`u….. data trecuta dementzial, de data asta ma astept sa fie “varzaaaaa” toata lumeaaaaa!!!!unde e muzica buna acolo vom fii si noi!!! :-*

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC