Poze: Cele 4 frumoase oficiale ale Clujului

Home $ Articole $ Poze: Cele 4 frumoase oficiale ale Clujului

by | Nov 17, 2008 | Articole

Finala Miss Cluj 2008 s-a desfasurat in cadrul Polus Center, sambata seara de la ora 18. Zece concurente s-au luptat pentru titlul suprem si pentru participarea ulterioara la Miss Romania. Dupa o saptamana de pregatiri intense concurentele au trecut prin cateva probe: prezentarea lor, costumul de baie si rochia de seara la care s-a adaugat cate un raspuns mai mult sau mai putin amuzant pentru intrebarile puse de prezentatorii evenimentului, Dodo si Madalina.

Intre probe, celebrul iluzionist Johannesa lasat “gura casca” clujenii prezenti. Acesta a facut o masa sa zboare, a levitat si a facut ca asistenta sa sa dispara.

Titlul de Miss Cluj si primele trei locuri au fost decise de catre designeri Jolidon, reprezentanti ai agentiei Anna Models si ai Polus Center, adica juriul. Acestia au decis, cu greu, ca Olivia, o studenta de 22 de ani sa fie castigatoarea serii si a titlului de Miss Cluj 2008. Pe langa acest titlu aceasta a mai castigat o excursie in strainatate si bijuterii Roberto Cavalli.

Si … galeria foto, nelipsita, se adreseaza atat fetelor, ce doresc sa se uite atent la rochiile si costumele de baie purtate de concurente, cat si baietilor, care vor privi atenti catre alte aspecte 🙂

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!