Party, Restaurant

DJ Sava @ Havana

Terasa – restaurant Havana isi anunta relansarea cu invitati speciali, artificii si o seara de neuitat.

Chiar daca va ganditi ca Havana este o terasa si ca in sezonul rece nu ar fi un loc ideal pentru a te relaxa, iti putem confirma ca este un loc cat se poate de calduros si primitor. Localul a suferit cateva modificari pentru ca tu sa poti sa te simti bine si sa te relaxezi intr-o atmosfera inedita indiferent de anotimp.

Incepand cu 1 Decembrie, Havana va veni in intampinarea clujenilor cu un concept nou si idei de petreceri mai diferite. Pe 1 Decembrie, pe timp de zi, vom sarbatori Ziua Romaniei, iar pe timp de noapte ne vom distra la Havana impreuna cu DJ Sava, vom avea parte de un spectacol de freestyle si de o atmosfera intretinuta de un MC si cateva animatoare, toate culminand cu un foc de artificii deasupra orasului, deasupra junglei zilnice, direct din unul dintre cele mai de sus locuri din Cluj Napoca, Havana.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC