Campanii

Sustine si tu “E si Craciunul lor”

Toti ne facem planuri de sarbatori, fie ca sunt pentru Craciun, fie pentru revelion, insa ti-ai planuit sa ajuti si pe altcineva sa aibe parte de un Craciun mai bun si mai frumos ?

Ajuta un copil sa se bucure macar de Craciun si sa poata avea parte de ceea ce in restul anului poate ca nu are … TU ai puterea sa-i pui jucaria mult dorita sub brad, sau poate o hainuta mai groasa pentru ca tot este un sezon rece … si chiar o punguta de dulciuri, o punguta ce poate aduce atat de multa bucurie in ochii unui copil.

100 de copii din familii sarace, care isi petrec timpul in centrele Fundatiei Romane pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) asteapta la fel ca si tine sa se bucure de lumina sarbatorilor. E si Craciunul lor !

Blogosfera Clujeana si Monitorul de Cluj, in colaborare cu FRCCF te asteapta si pe tine sa te implici in campania “E si Craciunul lor”.

Donatiile se fac la sediul redactiei ziarului Monitorul de Cluj, in Sigma Business Center, strada Republicii, nr. 109, etaj 6, zilnic, intre orele 12 si 18, pana in 18 decembrie 2008.

Mai mult informatii gasiti pe blogul oficial al acestei campanii: esicraciunullor.blogspot.com

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC