Programul lunii decembrie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Programul lunii decembrie la Iulius Mall

by | Dec 9, 2008 | Articole

Iulius Mall anunta o luna plina de evenimente de sezon.

In perioada 5 – 24 decembrie esti sfatuit sa traiesti pe picior mare pentru ca s-a deschis sezonul de Craciun cand poti cauta cadourile perfecte pentru cei dragi. Eforturile vor fi rasplatite cu o tombola de Craciun avand ca premii minilaptopuri ASUS de 7″ si un autoturism de teren Toyota Land Cruiser.

Caravana Bucuriei – 10 decembrie
Pe 10 decembrie, intre orele 17.30 – 20.00, in piateta de la intrare are loc o campanie de strangere de fonduri. Campania numita Caravana Bucuriei va vizita copiii de la scoala din comuna Muguri Racatau si este realizata impreuna cu Realitatea TV. Campania consta intr-o licitatie pentru jucariile colectate din supermarketuri.

Concert de colinde DUCU BERTZI – 11 decembrie

Expozitie de fotografie – 4-11 decembrie
In perioada 4-11 decembrie aveti ocazia sa cunoasteti mai bine Regatul Nepalului.
Artistul Florin Costache realizeaza o expozitie de fotografie plina de semnificatie. Pe langa prima tema a expozitiei, Calatorie in Nepal – color, mai este si cea de Linii si semne – alb negru.
In zona fantanii pasionatii de fotografie sunt asteptati sa admire ceea ce artistul a imortalizat in imaginile expuse.

Student Ice Beauty – 13 decembrie
In 13 decembrie cei care doresc sa fie la curent cu tendintele din acesta iarna, dar si sa se distreze vor fi prezenti la Iulius Mall intre orele 18.30 si 19.30 la piateta de la intrare. Va avea loc concursul de frumusete ala iernii Student Ice Beauty. Va fi un concurs special datorita prezentarii de moda ce va avea loc si atmosfera va fi incalzita de Alex care va sustine un concert incendiar.

Concert de colinde DOR DE CRACIUN – 14 decembrie
In 14 decembrie, la ora 18.00 la intrare, interpretul de muzica folk Bogdan Curta va sustine un concert de colinde. Pentru ca e iarna, pentru ca au început sarbatorile Craciunului, concertele de colinde sunt nelipsite.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!