Evenimente in decembrie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimente in decembrie la Iulius Mall

by | Dec 15, 2008 | Articole

Seria de evenimente la Iulius Mall continua toata luna si vom avea parte de:

Bradul dorintelor intre 10-22 decembrie
In perioada 10 – 22 decembrie puteti sustine Campania Bradul Dorintelor.
Campania Bradul dorintelor incearca sa aduca bucuria in sufletul copiilor defavorizati intr-o perioada in care e foarte important sa fii alaturi de cei care au cu adevarat nevoie. Astfel, bradul dorintelor va fi “decorat” cu scrisorile pe care 15 copii orfani si 15 copii ce au invins cancerul le-au trimis Mosului. Fiecare dintre noi poate lua un biletel din bradut si indeplini o dorinta. Cadourile vor fi ajunge la ei in ajunul Craciunului.

Bradul de Nota 10 intre 8-22 decembrie
in perioada 8 – 22 decembrie, 10 braduti decorati de copiii de liceu vor fi expusi in mall alaturi de o urna de donatii. Campania sociala este realizata in colaborare cu liceele din Cluj.

Parada lui Mos Craciun intre 19-21 decembrie
in perioada 19-21 decembrie, intre orele 18.00-20.00 in interiorul mall-ului ne pregatim de Craciun, pentru ca se apropie si e imposibil sa nu te bucuri de acest lucru. La Iulius Mall craciunite, spiridusi, renii mosului si chiar Mosul in persoana colinda mall-ul dansand si cantand pentru a reaminti tuturor celor prezenti ca se apropie Craciunul.

Serbarea Politiei 15 decembrie
Copiii angajatilor Politiei din Cluj se vor bucura de o serbare cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Va avea loc un program artistic la scena iar Mosul va veni sa le aduca cadouri multe copiiilor cuminti. Copiii se intalnesc ora 16.00, la intrarea principala, ca sa stie si Mosul unde sa-i gaseasca.

Serbare Gradinita Kinderland 16 decembrie
In data de 16 decembrie, la ora 15.00 la intrarea principala copiii cuminti sa se pregateasca pentru ca are loc serbarea organizata de gradinita Paradisul Prichindeilor cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Va avea loc un program artistic la scena, iar Mosul va aduce cadouri frumoase tuturor copiilor cuminti.

Spectacol extraordinar de dans QuickStep 16 decembrie
La Iulius Mall va avea loc un spectacol deosebit oferit tuturor clientilor care vor fi prezenti marti, 16 decembrie la ora 18.00. Un spactacol de dans inedit oferit de catre membri clubului de dans QuickStep.

Spectacol de colinde cu Gradinita Tandarica 17 decembrie
Gradinita tandarica este pregatota sa ofera clientilor Iulius Mall cantece de Craciun cu ocazia Sarbatorilor de iarna. La ora 15.00, la intrarea principala sunt asteptati cei ce doresc sa-i asculte pe cei mai talentati.

Colind in noapte 17 decembrie
in data de 17 decembrie, va avea loc un spectacol de colinde cu muzica folk, muzica pentru copii si muzica traditionala. Evenimentul are loc intre orele 18.00-20.00, la intrarea principala si este realizat de catre Fundatia Speranta cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

Serbare Gradinita Paradisul Prichindeilor 18 decembrie
in data de 18 decembrie, la ora 16.30 la intrarea principala vom avea parte de un spectacol deosebit. Va alea loc serbarea organizata de gradinita Paradisul Prichindeilor cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Va avea loc un program artistic la scena, iar Mosul va aduce cadouri frumoase tuturor copiilor cuminti.

Recital Paula Seling 18 decembrie
in data de 18 decembrie, la ora 19.00 la intrarea principala va avea loc un concert de colinde. Iulius Mall nu se dezminte si aduce iarna aceasta numai colinde frumoase. Asadar vine in concert Paula Seling numai pentru clientii Iulius Mall.

Concert de cantece de Craciun 19 decembrie
Sarbatorile de iarna merg bine cu cat mai multe colinde indiferent in ce limba sunt cantate. Astfel in data de 19 decembrie, la ora 16.00 la intrarea principala putem asculta cantece de Craciun si colinde americane.

Campanie umanitara Cosul Bucuriei 19-21 decembrie
Fundatia Herald Charity organizeaza o serie de 3 concerte caritabile pentru a strange fonduri pentru mamele si copiii fara adapost. Sarbatorile de iarna ne arata cat este de important sa ne gandim la cei care au nevoie de ajutor si sa le venim in intampinare, in perioada 19-21 decembrie, la ora 18.00 la intrarea principala cine doreste poate face acest lucru

Targ de traditii populare de Craciun 17-21 decembrie
Centrul pentru Conservarea Traditiilor Culturale Cluj-Napoca va organiza in preajma Sarbatorilor de iarna un inedit targ de obiecte confectionate manual de mesteri populari. Cei care doresc sa achizitioneze un astfel de obiect vor putea alege intre icoane, ceramica decorativa, podoabe din margele, cusaturi, felicitari artizanale. in perioada 17 – 21 decembrie, intre orele 12.00-21.00 la intrarea principala se vor putea admira toate exponatele.

Spectacol cu Palatul Copiilor 20 decembrie
in data de 20 decembrie va avea loc serbarea de sfarsit de an organizata de Palatul Copiilor din Cluj-Napoca. 500 de copii vor canta si vor dansa special pentru clientii Iulius Mall la ora 11.00 la intrarea principala.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!