Profil de cititor: Trif George Ionut

Home $ Articole $ Profil de cititor: Trif George Ionut

by | Dec 21, 2008 | Articole

Asteptam in continuare emailurile voastre in cazul in care doriti sa ne cunoastem mai bine si sa aflam si noi care ne sunt cititorii nostri.

Continuam seria zilnica de “profil de cititor” cu Trif George Ionut.

Ionut este student, viitor avocat si editor pe techno.ro Mai multe despre el aflati mai jos:

1. Cine esti si cu ce te ocupi ?
Ma numesc Trif George Ionut, am 20 de ani, momentant sunt student la Babes Bolyai, la Drept, iar in timpul liber sunt editor pentru www.techno.ro

2. Ai blog sau profil pe un site de social networking gen hi5, facebook sau myspace ? Daca da, care anume ?
Da am, desi nu prea folosesc: myspace.com/techwabbit

3. Sofezi, mergi pe jos sau faci blat pe mijloacele de transport in comun ? Detaliaza.
Cel mai des folosesc transportul in comun desi daca vremea permite prefer mersul pe jos, e mult mai relaxant.

4. Care este locul preferat si care este locul care iti displace din Cluj Napoca ? De ce ?
Locul preferat as spune ca este pe malul Somesului, in cartierul Grigorescu., prezentand avantajul decisiv al lipsei fumului sufocant. Cat despre locul care imi displace, este mai dificil de ales datorita multiplelor posibilitati, dar aleg zona Pietei Mihai Viteazul, tot timpul pare o zona populata cu prea multi afrom-americani pentru o tara din Europa.

5. Unde iesi de obicei si in functie de ce criterii ? De unde te informezi ?
Cand doresc ma relaxez si ies in oras intotdeauna aleg Puzzle Cafe, deoarece este unul dintre putinele locuri in care nu este intr-atat de mult fum. Pentru distractie in schimb de mult m-am hotarat sa frecventez doar eveimentele care mi se par interesante. In general acestea sunt in Midi Club iar informatiile legate de scena electronica le primesc de pe techno.ro. Clujlife.Com s-a dovedit o alternativa excelenta in a-mi da informatii mondene despre evenimentele din oras.

6. Ce ai dori sa se schimbe in Cluj in materie de evenimente ? Ce lipseste ?
In Cluj trebuie sa se schimbe lumea, in primul rand asta lipseste, deoarece evenimentele intotdeauna s-au organizat pentru toate gusturile. Despre lipsuri, in primul rand as putea spune ca lipseste comunicarea intre promoteri si sunt prea putini care doresc sa colaboreze astfel incat sa se optimizeze afluxul de oameni la un eveniment.

7. Navighezi mult pe internet ? Ce site-uri vizitezi zilnic si ce altceva inafara de YM! folosesti din categoria “internet” ?
Navighez enorm, tot timpul trebuie sa ma tin la curent cu ce se intampla pe scena electronica mondiala si pentru asta sunt foarte multe site-uri. As putea sa aduc aminte de residentadvisor.net sau de toxic-culture.org

8. Ce iti place la Cluj Life si ce nu iti place ? Ce ai vrea sa imbunatatim din 2009 ?
Imi place promptitudinea cu care sunt afisate multe dintre stirile care apar si seriozitatea celor care se ocupa de el. Din 2009 ar fi misto sa fie si mai multe concursuri 🙂

9. Ramai in Cluj de sarbatori ? Ce planuri ai pentru sfarsitul de an ?
Raman in Cluj pentru ca de aici sunt, si prefer sa-mi petrec sarbatorile cu prietenii si familia iar de anul nou un revelion nebun in inima muntilor.

10. Ai o intrebare pentru noi ? O curiozitate ? Un sfat ? O injuratura ? Un mesaj ?
Daca va ganditi sa organizati evenimente, nu ezitati sa ne contactati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!