Guest Post: Going Out

Home $ Articole $ Guest Post: Going Out

by | Dec 22, 2008 | Articole

Debutam cu o noua categorie de articole scrise de catre invitati. Guest Post-ul de astazi este semnat de Roxana si ne-a placut foarte mult. Dorim sa ii propunem sa ne scrie cate un articol saptamanal. Voi ce spuneti ? Cititi !

Citeam acum ceva timp un articol legat de ritualul unei fete before going out/:). Sinceră să fiu, m-am recunoscut şi eu în rândurile alea că doar nu am fost scutită de momentele blonde când mă pregăteam o după-masă întreagă de zici că atunci urma să mă mărit:)):-j. Da’ slavă Celui-de-Sus că mi-a trecut….nu ştiu nici acum ce leac am experimentat (poate e înţelepciunea aia despre care se zice că vine o dată cu înaintarea în vârstă :-j), dar să sperăm că nu recidivez 😀 (Doamne ajută)

Lately, outfitul [B-)] îl găsesc pretty easy. Merg de obicei în Midi, aşa că n-am nevoie decât de nişte colanţi (negri)/ jeans skinny + rochita babydoll/ top gen etno ori boho-chic + cizme fără toc (în genul celor din Zara) + geantă (cu cât mai mică, cu atât mai bine :p). And that’s it. Less is more:D (ştiu că e interpretabil, dar aici e deja folosit într-un context anume). Best part : no heels, more fun. E drept că în tinereţile mele nici nu se punea problema să ies în vreun club fără tocuri. Blasfemie!

Totuşi, când e vorba de anumite „locaţii” ar fi bine să ţin cont de „codul vestimentar” ca nu cumva să risc să mă simt cel mai mic om de acolo (mai ales când am şi numai 1.63 înălţime şi mi se spune piticot). La unul dintre party-urile din Obsession (cel care l-a avut ca invitat pe Jaba, ca să fiu mai precisă) mă simţeam ca un ştrumf:)). Tipele toate cu tocuri de 10 si-n plus gătite ca de nuntă: freze, cocuri, sărmăluţe, rochiţe şiiiiiiiiiii… piele cât cuprinde (astea sigur au dat un nou inţeles ideii de less is more:)). Goliciune, frate, de aveai impresia ca eşti pe plajă! În afară de Studcard parties (slavă Celui-de-Sus că mai sunt şi astfel de petreceri), serile în Obsession mi se par boring şi no fun. Ca să nu mi-i pun în cap pe cei care-şi fac veacul acolo, îmi asum vina de a fi nimerit tot când lumea era sictirită şi avea numai chef de stat la bar, cu deja celebrul pahar de wiskey şi Redbull în mână şi cu ochii după pisi (pardon, domnişoare respectabile) care se perindau pe acolo în căutare de … atenţie (ce altceva ar putea ele, dragele să caute):D. Ce am “furat” eu de la dânsele (dada, shame on me:”>) e obiceiul de a folosi rujul roşu pe care totuşi îl port doar în anumite situaţii…depinde cât, cum şi mai ales pe cine am de pupat;;)

În afară de „scârba”(ceva milder n-am găsit) de a ma găti o juma’ de zi ca să mă “stric” în 15 min (cam atât îmi ia să fiu “îmbibată” cu/de alcool si fum:P) s-a cam pierdut şi dorinţa de a ieşi în grup (pe această cale tind să menţionez că le urăsc with my whole tiny little soul pe gâsculiţele care dansează în cerc…băi, tutelor, aşa ocupaţi juma’ de club!..ştim că se poartă genţile xxl…..da’ ziua, în amiaza mare! şi nu e nevoie să le căraţi cu voi ca-n excursie să le vadă mulţimea şi apoi să dansaţi în jurul lor ca ăia din Neanderthal în jurul focului 8-|. am zis-o şi pe asta:D. uuh, feels good to be bad:D)

Soooooooo, revenind la moi, prefer sa fiu aaaaaaaaall, byyy myyyyyyyself. Aşa îţi faci noi „prieteni” (când zic asta nu vă imaginaţi ca mă refer la definiţia din DEX :p)….ce social networking, ce twitter, ce bloguri…….du-te singură în club să vezi câti vor sa te „adopte” in cercul lor de prieteni (‚she’s soooo cute, ca aş lua-o la mine acasă’ :p) :)). E drept că Midi e şi mediul propice pentru a te distra on your own sau cel mult în doi. În trei sau mai mulţi încă n-am încercat:))….sau dacă stau bine să mă gândesc, once I was with 2 of my girls:D.
So, it’s good to remember: no heels, no mixed drinks (should be a vodka night, brandy night, wiskey night and so on…sec sau cu orice alt fel de zeamă de fructe :p) aaaand the most important : it’s what’s on the inside counts (i.d. sarrieri, jolidon sau piera, zic) :p
Grands bisous pour tout le monde and a Merry Christmas.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!