Cluburi

Guest Post: Going Out

Debutam cu o noua categorie de articole scrise de catre invitati. Guest Post-ul de astazi este semnat de Roxana si ne-a placut foarte mult. Dorim sa ii propunem sa ne scrie cate un articol saptamanal. Voi ce spuneti ? Cititi !

Citeam acum ceva timp un articol legat de ritualul unei fete before going out/:). Sinceră să fiu, m-am recunoscut şi eu în rândurile alea că doar nu am fost scutită de momentele blonde când mă pregăteam o după-masă întreagă de zici că atunci urma să mă mărit:)):-j. Da’ slavă Celui-de-Sus că mi-a trecut….nu ştiu nici acum ce leac am experimentat (poate e înţelepciunea aia despre care se zice că vine o dată cu înaintarea în vârstă :-j), dar să sperăm că nu recidivez 😀 (Doamne ajută)

Lately, outfitul [B-)] îl găsesc pretty easy. Merg de obicei în Midi, aşa că n-am nevoie decât de nişte colanţi (negri)/ jeans skinny + rochita babydoll/ top gen etno ori boho-chic + cizme fără toc (în genul celor din Zara) + geantă (cu cât mai mică, cu atât mai bine :p). And that’s it. Less is more:D (ştiu că e interpretabil, dar aici e deja folosit într-un context anume). Best part : no heels, more fun. E drept că în tinereţile mele nici nu se punea problema să ies în vreun club fără tocuri. Blasfemie!

Totuşi, când e vorba de anumite „locaţii” ar fi bine să ţin cont de „codul vestimentar” ca nu cumva să risc să mă simt cel mai mic om de acolo (mai ales când am şi numai 1.63 înălţime şi mi se spune piticot). La unul dintre party-urile din Obsession (cel care l-a avut ca invitat pe Jaba, ca să fiu mai precisă) mă simţeam ca un ştrumf:)). Tipele toate cu tocuri de 10 si-n plus gătite ca de nuntă: freze, cocuri, sărmăluţe, rochiţe şiiiiiiiiiii… piele cât cuprinde (astea sigur au dat un nou inţeles ideii de less is more:)). Goliciune, frate, de aveai impresia ca eşti pe plajă! În afară de Studcard parties (slavă Celui-de-Sus că mai sunt şi astfel de petreceri), serile în Obsession mi se par boring şi no fun. Ca să nu mi-i pun în cap pe cei care-şi fac veacul acolo, îmi asum vina de a fi nimerit tot când lumea era sictirită şi avea numai chef de stat la bar, cu deja celebrul pahar de wiskey şi Redbull în mână şi cu ochii după pisi (pardon, domnişoare respectabile) care se perindau pe acolo în căutare de … atenţie (ce altceva ar putea ele, dragele să caute):D. Ce am “furat” eu de la dânsele (dada, shame on me:”>) e obiceiul de a folosi rujul roşu pe care totuşi îl port doar în anumite situaţii…depinde cât, cum şi mai ales pe cine am de pupat;;)

În afară de „scârba”(ceva milder n-am găsit) de a ma găti o juma’ de zi ca să mă “stric” în 15 min (cam atât îmi ia să fiu “îmbibată” cu/de alcool si fum:P) s-a cam pierdut şi dorinţa de a ieşi în grup (pe această cale tind să menţionez că le urăsc with my whole tiny little soul pe gâsculiţele care dansează în cerc…băi, tutelor, aşa ocupaţi juma’ de club!..ştim că se poartă genţile xxl…..da’ ziua, în amiaza mare! şi nu e nevoie să le căraţi cu voi ca-n excursie să le vadă mulţimea şi apoi să dansaţi în jurul lor ca ăia din Neanderthal în jurul focului 8-|. am zis-o şi pe asta:D. uuh, feels good to be bad:D)

Soooooooo, revenind la moi, prefer sa fiu aaaaaaaaall, byyy myyyyyyyself. Aşa îţi faci noi „prieteni” (când zic asta nu vă imaginaţi ca mă refer la definiţia din DEX :p)….ce social networking, ce twitter, ce bloguri…….du-te singură în club să vezi câti vor sa te „adopte” in cercul lor de prieteni (‚she’s soooo cute, ca aş lua-o la mine acasă’ :p) :)). E drept că Midi e şi mediul propice pentru a te distra on your own sau cel mult în doi. În trei sau mai mulţi încă n-am încercat:))….sau dacă stau bine să mă gândesc, once I was with 2 of my girls:D.
So, it’s good to remember: no heels, no mixed drinks (should be a vodka night, brandy night, wiskey night and so on…sec sau cu orice alt fel de zeamă de fructe :p) aaaand the most important : it’s what’s on the inside counts (i.d. sarrieri, jolidon sau piera, zic) :p
Grands bisous pour tout le monde and a Merry Christmas.

ClujLife - Te scoate din casă

4 comments

Imi place ironia fina care dezmiarda simturi si nu incurajeaza obraznicia, aprob apoi limbajul undeva la limita dintre “what.s goin’on here” si literatura. Apreciez simtul critic, e esential sa stii sa “lovesti” fara sa doara si sa “jignesti” cu zambetul pe buze. It.s all about style, it.s about attitude. E genul de text care.ti sopteste lasciv: just read…don.t move! Iar autoarea imi da senzatia de girlie cu accente evidente de lady care.si permite sa spuna zambind si fara sa clipeasca: u don.t fit with me…so? In incheiere imi permit comod sa felicit scrisul, sa aplaud mesajul si sa ma inchin talentului. Keep on Roxana si in continuare vreau sa indraznesti, ma adresez de amniera asta pentru ca stiu ca nu ti se potriveste notiunea de tupeu. Desfiinteaza in continuare arogantza, tzopaiala si tocul. Merita! Cel putin pentru cei care te citesc. Ai un spirit critic incisiv, dar in acelasi timp ironic, iar “virgulele” tale sunt umplute nu cu crema de zamhar ars ci cu un umor fin, atat de feminin. Curaj! Potential exista, exploateaza.l…sau fa.l sa explodeze. Waiting for one more shot. But not the last! Wishing u the best!

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mie mi se pare foarte superficiala toata “viata” descrisa mai sus, si atitudinea… materialista…
But that’s just my opinion. Si sunt sigura ca cei care vor mai citi articolul nu vor fi de acord cu mine, but that’s ok ;). Poate intr-o zi o sa-si dea seama ca there’s more to life than that :). In the meantime, have fun si Sarbatori Fericite tuturor, cu multa multa iubire!

Elena, tnx for sharing your opinion in cel mai civilizat mod posibil:). Daca ceea ce ai citit tu in articol ti-a dat senzatia de viata superficiala si atitudine materialista, asta nu poate decat sa ma bucure:D…this is what I was aiming for. Pentru un om care nu ma cunoaste, m-ai “citit’ corect (cel putin in putinul 🙂 pe care m-am simtit confortabil sa-l impartasesc). Totusi, petrec prea putin timp in stilul “viata” superficiala (ies maxim 1 data pe satpt) ca sa ma incadreze intr-o definitie anume si sunt constienta ca there’s more to life than that:)…poate te pot surprinde… placut:D intr-un eventual viitor articol, ca ma indoiesc ca acum vorbele mele ar cantari destul de mult.
Sarbatori fericite si sa fii iubita:)

mega-copilaroasa folosirea atator “englezizme”, ma duce cu gandul la copiii care tocmai invata sa vorbeasca o limba intr-o familie bilingva :> .

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC